Mange fans af ”High School Musical” har været mere eller mindre utilfredse med Zac Efron, efter han i et interview udtalte, at han havde lyst til at give sig selv en røvfuld, hvis han så sig selv udefra, da han spillede med i ”High School Musical”. Men måske har Zac slet ikke ment det på den måde, det blev fremstillet.

Læs også: Her er de nye karakterer i "High School Musical 4"

Det kunne i hvert fald godt se ud til, at han undskylder eller i hvert fald forklarer, at det ikke er sådan, det hænger sammen, for ret overraskende har han pludselig delt et throwback-billede på Instagram, som forestiller Zac, Ashley Tisdale, Corbin Bleu og ikke mindst ekskæresten Vanessa Hudgens fra dengang, de spillede med i filmene.

Læs også: Zac glemmer sang fra "High School Musical"

- Jeg er så taknemmelig over, jeg er faldet over det her billede. Med det gamle, originale hold under et af de mest værdsatte og spændende tidpunkter i mit liv. Jeg vil elske jer for evigt, skriver Zac til billedet.

Ja, okay, det er da noget helt andet end det, han sagde i sit tidligere interview. Det er rart at høre, at Zac stadig sætter pris på ”High School Musical”!

Se stjernerne fra "HSM" før og nu herunder!

"High School Musical"-stjernerne før og nu