Kendte

Her er de nye karakterer i ”High School Musical 4”

Af Marie Søndergaard 3. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tænker I, at det bliver YAY eller NAY til de her personer?

Nyheden om, at der kommer en ”High School Musical 4”, modtager vi med lidt blandede følelser, for selv om vi glæder os for vildt til at se filmen, så er chancen for, at det originale cast med Zac Efron og Vanessa Hudgens er med meget lille. Men nu er det så offentliggjort, hvad det er for nogle karakterer, der skal udgøre det nye kuld af elever på East High.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Se HSM-skuespillerne før og nu

Læs om dem herunder:

Erin er vildt god til fodbold, og hun er den eneste pige på drengenes hold. Hun falder for skolens bad boy, men er i tvivl om, hvorvidt hun skal følge sit hjerte eller ej.

Derek er skolens bad boy, og han får også følelser for Erin. Selv om han er hård uden på, så har han et hjerte af guld, og han er både vildt god til fodbold og til at danse – blandt andet underviser han små piger i dans på familiens danseskole.

Campbell er Sharpays og Ryans fætter, der er startet på East High. Ligesom sin familie elsker han at lave teater, og så forelsker han sig i Erin, men bliver skuffet, da hun hellere vil være sammen med Derek.

Nathalie er Erins bedste veninde og er vildt sej til cheerleading.

Tamara plejede at være den mest populære pige på East High, men af en eller grund er hun ikke det længere. I filmen prøver hun igen at komme øverst i hierarkiet på skolen.

Tag testen: Hvilken HSM-pige er du?

Det bliver spændende at se, hvem der kommer til at spille dem. Hvad synes I om karaktererne i ”High School Musical 4”?

Se Zac Efrons flotte forvandling herunder!

SeZacEfronsflotteforvandling

MestLæste