kanye west
Kendte

Stjerner raser over Kanye Wests nøgenvideo

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 28. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Musikvideoen til Kanye Wests single ”Famous” har fået flere stjerner til at reagere.

I weekenden havde Kanye West premiere på sin nye musikvideo til ”Famous”, og den har i den grad fået folk op af stolene. I videoen panorerer kameraet nemlig hen over en stribe kendte mennesker, der ligger nøgne i en stor seng sammen med Kanye og Kim Kardashian.

Læs også: USAs præsident gør grin med Kendall Jenner

De nøgne sengegæster er blandt andet Rihanna, Taylor Swift, Chris Brown, Vogue-redaktør Anna Wintour, Kanyes eks Amber Rose, Kims eks Ray J og den tidligere amerikanske præsident George W. Bush. Godt nok er det ”kun” voksfigurer, men de ser ret realistiske ud:

Foto: Tidal

Flere af de inkluderede stjerner er ikke glade for at være med i videoen.

George W. Bush har i en pressemeddelelse skrevet, at det ikke er ham i videoen, Ray J har udtalt, at det er ”not cool”, at Kanye bruger kendte på den måde.

Taylor Swift har ikke kommenteret på musikvideoen endnu, men rygterne siger, at hun er meget vred over både videoen og sangen, hvor Kanye rapper:

- Jeg føler, at mig og Taylor kunne have sex. Jeg gjorde den bitch berømt.

Læs også: De sejeste comebacks på Kanye Wests diss af Taylor Swift

Taylors gode veninde Lena Dunham har dog været ude og kommentere den kontroversielle video. I et åbent brev skriver hun.

- … at se en kvinde, jeg elsker, som Taylor Swift (fuck, det gjorde ondt at se, jeg kunne ikke kigge), en kvinde jeg ser op til, som Rihanna eller Anna, reduceret til et par voksfigursbryster, får mig til at føle mig ked af det og utryg…

Og hvad er så Kanyes reaktion på al kritikken af hans video?

- Sagsøg mig, skriver han på Twitter.

I galleriet kan du læse Kim Kardashians tips til at få mange følgere:

KimKardashiansguidetilmangefølgere

- Jeg planlægger ikke tingene så meget. Hvis jeg har det godt med mig selv, og jeg kan lide mit outfit og hår, så deler jeg det. Eller hvis jeg får billeder tilbage fra et fotoshoot, så deler jeg en serie af dem. Jeg elsker også en godt ”throwback”-billede. Der er så meget, man kan dele, men jeg har ikke en fast metode.
- Jeg får ikke hjælp af andre til Instagram. Jeg deler kun, hvad jeg synes, der skal deles. Alt fra kollager til at beskære billeder, det gør jeg helt selv. Jeg kan heller ikke lide filtrere. Jeg kan aldrig beslutte mig, og jeg kan faktisk ikke lide den måde, det ser ud, så jeg er hellere fri.
- Jeg følger ikke andre kendte, bare fordi vi er venner. Jeg følger kun det, der inspirerer mig. Jeg hader, når folk deler citater hele tiden. Jeg følger også folk, jeg ikke kender, men så er det fordi, jeg er inspireret af deres tøjstil.
- Jeg forsøger ikke at promovere produkter – eller i hvert fald sjældent. Jeg deler nogle produkter, jeg er betaget af, mens andre deler flere ting om dagen for at promovere deres egne ting. Det gider jeg ikke.

MegetMere