I weekenden havde Kanye West premiere på sin nye musikvideo til ”Famous”, og den har i den grad fået folk op af stolene. I videoen panorerer kameraet nemlig hen over en stribe kendte mennesker, der ligger nøgne i en stor seng sammen med Kanye og Kim Kardashian.

Læs også: USAs præsident gør grin med Kendall Jenner

De nøgne sengegæster er blandt andet Rihanna, Taylor Swift, Chris Brown, Vogue-redaktør Anna Wintour, Kanyes eks Amber Rose, Kims eks Ray J og den tidligere amerikanske præsident George W. Bush. Godt nok er det ”kun” voksfigurer, men de ser ret realistiske ud:

Foto: Tidal

Flere af de inkluderede stjerner er ikke glade for at være med i videoen.

George W. Bush har i en pressemeddelelse skrevet, at det ikke er ham i videoen, Ray J har udtalt, at det er ”not cool”, at Kanye bruger kendte på den måde.

Taylor Swift har ikke kommenteret på musikvideoen endnu, men rygterne siger, at hun er meget vred over både videoen og sangen, hvor Kanye rapper:

- Jeg føler, at mig og Taylor kunne have sex. Jeg gjorde den bitch berømt.

Læs også: De sejeste comebacks på Kanye Wests diss af Taylor Swift

Taylors gode veninde Lena Dunham har dog været ude og kommentere den kontroversielle video. I et åbent brev skriver hun.

- … at se en kvinde, jeg elsker, som Taylor Swift (fuck, det gjorde ondt at se, jeg kunne ikke kigge), en kvinde jeg ser op til, som Rihanna eller Anna, reduceret til et par voksfigursbryster, får mig til at føle mig ked af det og utryg…

Og hvad er så Kanyes reaktion på al kritikken af hans video?

- Sagsøg mig, skriver han på Twitter.

I galleriet kan du læse Kim Kardashians tips til at få mange følgere:

Kim Kardashians guide til mange følgere