Kendte

Det sejeste comeback på Kanye Wests diss af Taylor Swift

Af Marie Søndergaard 12. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu var de ellers lige blevet så gode venner! Godt, at Taylor har en virkelig sej bror, der forsvarer hende.

Kan I huske, dengang Kanye West stormede scenen, da Taylor Swift modtog en pris, fordi han syntes, hun var den forkerte vinder? Efterfølgende var der kold luft mellem de to i flere år, indtil de for nylig valgte at glemme alt og blive gode venner igen … MEN nu har Kanye disset Taylor IGEN, og det har fået Taylors bror, Austin, helt op i det røde felt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I går spillede Kanye numre fra sit nye album, da han fremviste sin nye tøjkollektion, og på sangen ”Famous” blev Taylor nævnt. Han synger nemlig, at han tror, de vil have sex en dag, fordi han gjorde ”den bitch” kendt. Øhm … okay, Kanye.

Læs også: Derfor smiler Kim og Kanye aldrig på billeder

Taylor har endnu ikke sagt noget til Kanyes diss, men hendes bror, Austin, har lagt en video på Instagram, hvor han smider et par af Kanyes Yeezy-sneakers i skraldespanden.

Getting a head start on some spring cleaning. Here we go again.

En video slået op af Austin Swift (@austinkingsleyswift) den

Selena Gomez har liket videoen, og Gigi Hadid har givet udtryk for, at selv om hun var med til Kanyes arrangement, er hun ikke nødvendigvis vild med den musik, der blev spillet. Det virker som om, de fleste er på Taylors side. Synes I, Kanye gik over stregen?

Læs også: Taylor i prutteskandale

Herunder kan du se stjerner, der crusher på Taylor Swift!

StjernerdercrusherTaylorSwift

- Mit ’must-have’ til en tour er: 1. Grapefrugter. 2. Luke. 3. En ordbog. 4. Taylor Swift. 5. Flere ønsker.
Instagram
- Mit ’must-have’ til en tour er: 1. Grapefrugter. 2. Luke. 3. En ordbog. 4. Taylor Swift. 5. Flere ønsker.
Foto: Instagram
- Er det virkeligt????? Det er for sindssygt. Ja, det er Taylor Swift, der giver mig det her surfbræt. WTF sker der for mit liv, skrev Ansel på Instagram, efter hans celebcrush Taylor havde overrakt ham en pris til Teen Choice Awards.
All Over
Da det her billede blev taget, havde Austin et kæmpe crush på Taylor, har han afsløret. Derfor var han også helt elektrisk for at tage billedet med hende, da han tilfældigvis mødte hende på en café. Senere fik han lov til at opvarme på hendes tour.
All Over
- Du er en sand prinsesse fra et eventyr. En moderne prinsesse. Jeg er så ked af, at det har taget så lang tid for mig at svare dig, men jeg tænkte, at valentinesdag ville være det perfekte tidspunkt at skrive den her note og simpelthen bare sige… ”Jeg var også så fortryllet over at møde dig”, skrev Owl Citys forsanger i et svar til Taylor Swift.
All Over
- Alle har et crush på Taylor Swift. Hun er typen, der knuser hjerter. Jeg ville elske at lave musik med hende.
All Over
”Orange Is the New Black”-stjernen har afsløret, at hun crusher på Taylor Swift, mens hendes forlovede crusher på Kristen Stewart.
All Over
- Alle spurgte mig om det samme hele tiden: ”Dater du Taylor Swift?” Desværre var jeg nødt til at fortælle dem, at jeg er single, men at jeg crusher på hende. Ja, det er sandt – jeg har crushet på Taylor i et stykke tid! Det er jo åbenlyst, hvor smuk hun er, skrev Lucas Till på Myspace, efter han havde mødt hende på settet til ”Hannah Montana: The Movie”.
All Over
- Jeg har tænkt mig at bage nogle småkager til hende, for det ved jeg, at hun kan lide, sagde The Vamps-stjernen inden sit møde med Taylor Swift. Men det gik lidt galt, da han mødte sit crush.- Jeg kom til at snuble. Jeg havde svært ved at tale. Det var så pinligt, for de andre drenge var bare helt på, og det var jeg slet ikke.
All Over

MestLæste