Kendte

Selena Gomez får sin egen serie på Netflix

Af Stine Kærsgaard 30. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det ser nu ud til, at stjernen, Selena Gomez, får et af sine helt store ønsker opfyldt.

Efter flere års forhandling ser det langt om længe ud til, at Selena endelig kan få lov til at få en af sine favoritbøger – nemlig bogen ”13 Reasons Why” – lavet til en serie.

Læs også: Selena Gomez: Jeg vil bevise, hvad jeg kan

Bogen handler om drengen Clay, der skal ud på en meget følelsesladet rejse, efter han modtager en skoæske med 12 kassettebånd fra sit crush Hannah, som lige har begået selvmord. På båndene kommer Hannah med en forklaring henvendt til 12 forskellige personer, hvor hun fortæller dem, hvorfor de har været årsag til hendes død, og det er nu Clays opgave at give de her forskellige personer båndene.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selena elskede bogen så meget, at hun tilbage i 2011 gik til casting for at få hovedrollen som Hannah, da Universal Studios havde planer om at filmatisere bogen. Men planen gik dengang i vasken.

Men nu ser det alligevel ud til, at bogen bliver visualiseret! For historien kommer til at køre som en serie med 13 afsnit på Netflix.

Læs også: Selena Gomez kan ikke udtale flirtens navn

Selena bliver producer på serien, som bliver skrevet af Brian Yorker. Om hun selv skal spille med vides endnu ikke, men vi håber det da virkelig meget!

Synes I, serien lyder spændende?

I galleriet her kan I se Selena Gomez hænge ud med sine veninder på stranden ...

SelenaGomezmedveninder

Læs mere om

MestLæste