Kendte

Sådan mødte stjernerne deres kærester

Af Luise Gregersen 6. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan mødte de hotteste stjernepar hinanden? Vi har samlet de sødeste historier om, hvordan vores yndlingspar fandt sammen.

Før de sørgelige breakups og romantiske frierier, har alle stjernerne en sød historie om, hvordan de mødte deres kærester.

Læs også: De datede i 2013

Selvom det ikke er alle parrene, der har holdt, er historierne om, hvordan de fandt sammen stadig totalt nuttede!

Læs også: Se Harrys barndomskæreste

Har du helt styr på, hvordan de unge par i stjerneland mødte hinanden? Få de søde historier lige her!

Sådanmødtestjernernedereskærester

Perrie Edwards og Zayn Malik mødte hinanden backstage til X Factor i 2011, hvor Perrie deltog med Little Mix, og Zayn optrådte med One Direction, der deltog i konkurrencen året før. De har senere fortalt, at de blev vilde med hinanden ved første blik. I dag er det søde par forlovet, og de har planer om at gifte sig senere på året!
Vanessa Hudgens og Austin Butler mødte hinanden igennem Vanessas BFF Ashley Tisdale, der spillede sammen med Austin i ”High School Musical”-efterfølgeren ”Sharpays Fabulous Adventure”. Ashley Tisdale kunne med det samme se, at Austin og Vanessa ville være helt perfekte sammen, og det havde hun jo helt ret i!
Selena Gomez og Justin Bieber mødte hinanden igennem deres managere. Justins manager ringede til Selenas mor, der også er hendes manager, for at arrangere et møde mellem de to unge stjerner. Parret gik fra hinanden i starten af 2013, men nu tyder noget på, at de måske ses igen. I hvert har Justin postet et totalt nuttet billede af de to sammen på Instagram.
Liam Hemsworth og Miley Cyrus mødte hinanden under indspilningerne til ”The Last Song”. Faktisk kyssede parret allerede den første dag, de mødte hinanden. De var da også totalt søde sammen, indtil de brød deres forlovelse sidste år. Snøft.
Ariana Grande og Nathan Sykes mødte hinanden, da de optog musikvideoen til ”Almost is Never Enough”. Selvom Ariana syntes, at Nathan var rigtig sød, mødte de to først hinanden igen under Justin Biebers ”Believe”-tur, hvor de optrådte sammen. Selv om der går rygter om, at Ariana og Nathan er gået fra hinanden, synes vi stadig, at det er en totalt sød historie!
Louis Tomlinson og Eleanor Calder mødte hinanden igennem Harry Styles, som kender Eleanor fra før, han kom med i One Direction, hvor de to arbejdede sammen i et bageri. Parrets venner beskriver Eleanor som en pigeversion af Louis, fordi de to minder så meget om hinanden. Nuurh!
Liam Payne og hans kæreste Sophia Smith har kendt hinanden, siden de var børn. Faktisk var Sophia Liams barndomscrush! Parret har været sammen siden sidste sommer, og både Liam og Sophia virker smaskforelskede i hinanden. SÅ sødt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste