Kendte

De datede i 2013

Af Luise Gregersen 16. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
2013 har stået i kærlighedens tegn for de kendte. Se her, hvem der fandt sammen i 2013.

Der er opstået masser af nye hotte stjernepar i 2013. Vi har samlet de sødeste par, der har fundet sammen i år i galleriet nedenunder.

Læs også: De slog op i 2013

Hvem synes I er det sødeste par?

Dedatedei2013

Yay, hvor er det bare skønt, at Jennifer Lawrence og Nicholas Hoult er sammen igen! De slog ellers op i begyndelsen af 2013, men nu er de altså blevet spottet sammen adskillige gange i efteråret.
”Gossip Girl”-stjernen Leeighton Meester og Adrian Brody, der er kendt fra ”The O.C.”, fandt sammen i begyndelsen af 2013, og for nyligt kom det frem, at de er blevet forlovet. De er bare så søde sammen!
”Gossip Girl”-stjernen og den canadiske model Rachelle Goulding er vildt lækre sammen, og så ser de ud til at være helt tossede med hinanden!
Nathan Sykes fra The Wanted og Ariana blev officielt kærester i september, efter de havde indspillet sangen ”Almost is Never Enough” sammen. De er virkelig et smukt par!
Nick Jonas scorede i 2013 den tidligere Miss Universe vinder, Olivia Culpo, og i november kom det frem, at de to planlægger bryllup snart!
Hold op, hvor er Rita Ora og Calvin Harris bare et sødt par! Parret begyndte at date i foråret, og det ser ud til, at forholdet stadig kører!
Kort tid efter at Miley Cyrus og Liam Hemsworth gik fra hinanden, blev Liam set kysse med mexicanske sangerinde Eliza Gonzales. Siden har man dog ikke set noget til parret, så mon ikke det var en engangsforestilling?
I august kom det frem, at Liam Payne dater den smukke Sophia Smith, som han har kendt i årevis. Hvor er det bare sødt, at han har fundet sammen med sin barndomsven!
Taylor Lautner begyndte i 2013 at date Marie Avgeropoulos, som han spiller sammen med i filmen ”Tracers”, der får premiere i 2014. Vi håber, at parret er ligeså søde i filmen, som de er i virkeligheden!
Zac Efron og Lily Collins datede i et par måneder for nogle år siden, og nu skulle parret eftersigende have fundet sammen igen.
Max George fra The Wanted fandt I 2013 sammen med den danske model Nina Agdal. Vi synes, at det er megasejt, at det er en dansker, der har scoret lækre Max George!
Jesy fra Little Mix og George Shelley fra Union-J er blevet spottet sammen mange gange i årets løb, og der går rygter om, at de dater i smug. Vi krydser fingre for, at der er hold i rygterne, for de ville da være alt for cute sammen!
Harry Styles og Kendall Jenner er blevet spottet sammen flere gange i 2013, og der går derfor rygter om, at de to er kærester.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste