Kendte

De slog op i 2013

Af Luise Gregersen 12. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
2013 har været et år fyldt med break-ups blandt stjernerne. Se her, hvem der gik fra hinanden i 2013.

Der er vildt mange stjerner, der har slået op i 2013. Vi har samlet de mest overraskende break-ups fra 2013 i galleriet nedenunder.

Læs også: Stjernerne og deres søskende

Deslogopi2013

Orland og Miranda gik fra hinanden i oktober efter at have været sammen siden 2007! Sammen har de sønnen Flynn, som blev født i 2011. Øv, vi synes ellers, at de var et vildt cute par!
Det hotte par fra ”The Vampire Diaries” slog op i maj. Efter bruddet tweetede Ian Somerhalder lidt kryptisk: ”Dagens tanke: Folk forandrer sig, men glemmer at fortælle dig det.” Ups, Nina!
Ryan Gosling og Eva Mendes gik hver til sit i 2013. De havde datet siden 2011. Nu går der rygter om, at Ryan dater sin eks, Rachel McAdams, som han spillede sammen med i ”The Notebook”. Vi hepper på en reunion for Noah og Allie!
De var megacute sammen, men Penn Badgley fra ”Gossip Girl” og Zoe Kravitz fra ”X-Men: First Class” gik fra hinanden i juni.
Paul Wesley fra ”The Vampire Diaries” og Torey Devitto fra ”Pretty Little Liars” besluttede sig i juli for at lade sig skille efter to år sammen. De passede ellers perfekt sammen!
Liam Payne slog tidligere på året op med sin kæreste Danielle Peazer. De var rigtig søde sammen, men Liam havde for travlt med One Directions turné, og det var blevet for hårdt at holde liv i forholdet til Danielle.
I september unfollowede Miley Liam på Twitter, og kort tid efter offentliggjorde parret, at de gik hver til sit efter et års forlovelse. Øv, vi havde ellers heppet på, at de ville holde!
Modellen Lily Collins og Jamie Campbell, der spillede sammen i ”The Mortal Instruments: City Of Bones” gik fra hinanden i august, men de er stadig rigtig gode venner!
Det endte ret bittert, da Ariana og Jai Brooks slog op i sommers. Det fløj frem og tilbage med beskyldninger på twitter, efter Ariana fandt sammen med Nathan Sykes fra The Wanted. Vi synes, det er rigtig ærgerligt, at det endte så grimt for det før så søde par, men vi håber, at de begge er gladere nu.
Taylor og Harry slog op i januar, efter de havde været på ferie på de Britiske Jomfruøer. Der går rygter om, at Taylors sang ”I knew you were trouble” handler om Harry!
Det er megatrist, men i oktober offentliggjorde de tre brødre, at de stopper med at lave musik sammen. Snøft!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste