Sidste weekend bød på en mini-genforening for flere af ”Harry Potter”-skuespillerne i forlystelsesparken Universal Studios i Orlando, Florida. Her blev de spurgt om, hvordan de mente, det var gået deres karakterer efter seriens afslutning. Rupert Grint, der spillede Ron, havde en rimelig vild idé om, hvad der var sket mellem Ron og Hermione.

- Jeg tror, at Ron er blevet skilt fra Hermione. Jeg tror ikke, at deres forhold havde været så godt.

Læs også: Emma Watson: Det værste ved at være "Harry Potter"-stjerne

Øhm, HVAD? Emma Watson var der ikke for at kunne tale på Hermiones vegne, men Evanna Lynch, der spillede Luna Lovegood, prøvede at lave skilsmissen om til et midlertidigt brud.

- Lad være med at sige, at de blev skilt. Sig, at de er gået fra hinanden. De kan finde sammen igen.

Test dig selv: Hvilket hus på Hogwarts hører du til?

De andre skuespillere følte, at deres karakterer havde haft en mere lysende fremtid. Evanna var sikker på, at Luna fik sit eget dokumentarprogram, hvor hun skulle rejse verden rundt, og Matthew Lewis fortalte, at Neville Longbottom stadig underviser på Hogwarts, og at han var på Rons side i skilsmissen – mest fordi Ron sikkert ville have mest brug for støtte efter bruddet.

Det her stemmer jo overhovedet ikke overens med vores forestillinger. Tror I, at Ron og Hermione levede lykkeligt til deres dages ende?

I galleriet herunder kan du læse facts om "Harry Potter"!

15 overraskende facts om ”Harry Potter”