Kendte

Emma Watson: Det værste ved at være ”Harry Potter”-stjerne var …

Af Marie Søndergaard 14. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Okay, det lyder som om, det ikke var helt nemt for Emma at spille rollen som Hermione.

Hun var kun ni år, da hun blev megakendt som Hermione i ”Harry Potter”, og det var på mange måder ret svært for Emma Watson at håndtere den opmærksomhed, hun pludselig fik. Men det sværeste var klart alle de ting, hun pludselig skulle tage stilling til og svare på, når hun ikke vidste, hvad hun skulle sige på grund af sin unge alder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Emma skal spille Disney-prinsesse

- Folk spurgte: ”Hvad synes du om det her?” og ”Hvem er du, hvem er du, hvem er du?”. Jeg følte mig virkelig utilstrækkelig, fordi jeg ikke havde de svar om mig selv endnu, fortæller Emma Watson i et interview.

Hun havde faktisk den følelse i rigtig mange år, indtil hun valgte at begynde på Brown University, hvor hun fik mulighed for at finde ud af, hvem hun egentlig er.

Læs også: Emma: Draco Malfoy knuste mit hjerte

Vi kan virkelig godt forstå, det må være svært at svare på alle de spørgsmål – især når man ikke er ret gammel!

I galleriet kan du læse overraskende facts om "Harry Potter"!

15overraskendefactsom”HarryPotter”

Harry Potters fødselsdag er den 31. juli – den samme dag som forfatteren J.K. Rowling.
Skuespilleren bag spøgelset Myrtle i ”Hemmelighedernes kammer” var 37 år, da hun spillede rollen som den unge studerende.
Skuespillerne blev bedt om at skrive et essay om deres karakter for at komme ind i rollen, og til det skrev Emma Watson 16 sider, mens Daniel Radcliffe kun afleverede en enkelt. Rupert Grint fik aldrig gjort det.
Da Rupert Grint prøvede at få rollen som Ron Weasley, begyndte han sin audition med en hjemmelavet rap: ”Hej, mit navn er Rupert Grint, og jeg håber ikke, I synes, jeg stinker” var de første linjer. Haha!
Tom Felton gik faktisk til audition til rollen som både Ron Weasley og Harry Potter, men måtte altså i stedet ’nøjes’ med rollen som Draco.
The Georgian House Hotel i London har værelser, der ligner dem på Hogwarts. Sejt!
Den mindst succesfulde ”Harry Potter”-film (”Fangen fra Azkaban”) solgte for 90 millioner dollars mere end den mest succesfulde ”Twillight”-film.
J.K. Rowling har fortalt, at hun fik idéen, mens hun sad i et tog, der var forsinket i fire timer.
David Holmes, der var Daniel Radcliffes stunt double i de første seks film, blev lam fra halsen og ned under et stunt til den syvende film.
Hele universet er meget inspireret af Anden verdenskrig, og Voldemort har J.K. Rowling fundet inspiration til i Adolf Hitler.
Daniel Radcliffe var i mange år afhængig af alkohol og mødte flere gange op på settet med tømmermænd.
J.K. Rowling har fortalt, at hun har fortrudt, at Hermione og Ron endte op sammen.
- Rupert og jeg ser ikke hinanden mere, og vi skriver heller ikke sammen. Jeg ser ham måske en gang hvert halve år ved et tilfælde, og er det kun et venligt ”hej, hvordan går det?”, har Daniel Radcliffe fortalt.
Det var Emma Watsons allerførste audition, da hun forsøgte og få rollen som Hermione, og hun gik faktisk kun til den for sjov.
Evanna Lynch slog 15.000 piger i kampen om at spille Luna ved at skrive et brev til J.K. Rowling om sin kamp med anoreksi. Rowling lovede hende, at hvis hun blev rask, ville hun få rollen.

MestLæste