Kendte

Emma Watson - Draco Malfoy knuste mit hjerte

Af Benedikte Brix 3. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hermione-skuespillerinden, Emma Watson, indrømmer, at hun under filmoptagelserne til Harry Potter var dybt forelsket i Tom Felton, der spillede Harry Potters fjende Draco Malfoy, men forelskelsen var ikke gengældt.

I Harry Potter-filmene ender Emma Watsons rolle som den nørdede Hermione med at blive kærester med Rupert Grints rolle, Ron Weasley. Men selv om hun også er bedstevenner med vores yndlingstroldmand, Harry Potter, fortæller hun nu, at hun trods rygterne ikke var vild med nogen af de to søde fyre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Emma Watsons kloge ord om kærlighed!

Til gengæld havde hun et godt øje til den blonde Tom Felton, der spiller den onde Draco Malfoy fra Slytherin. Og faktisk knuste han hendes hjerte, det fortæller hun i talkshowet "The Jonathan Ross Show":

- Da jeg var mellem 10 og 12 år, var jeg forelsket i Tom. Hver morgen når jeg kom på arbejde, plejede jeg at tjekke skemaet for at se, om han ville være der den dag. Han var en bad boy, et par år ældre end mig og havde et skateboard, og det var nok for mig, fortæller Emma og fortsætter:

- Han vidste det helt sikkert, men han sagde, han kun så mig som en søster, og det knuste mit hjerte.

Den smukke skuespillerinde vil gerne én gang for alle fjerne rygterne om, at hun var vild med Hermiones to bedste venner, Harry Potter og Ron Weasley:

- Der var ingen romantiske følelser mellem mig og Daniel eller Rupert. I hele den ti år lange periode gav jeg dem ikke engang så meget som et kys på kinden, siger Emma Watson.

Hvor er det synd, at Tom Felton knuste hendes hjerte! Har du også prøvet at have hjertesorger?

Læs også: Emma Watson vil ikke være tynd!

MestLæste