Det er snart et års tid siden, at Robert Pattinson og Kristen Stewart slog op efter Kristens flirt med filminstruktøren Rupert Sanders. Selv om de prøvede at give forholdet en chance til, så blev det aldrig det samme.

Læs også: Kristen Stewart var Robert utro - læs hendes undskyldning her

Robert Pattinson havde uden tvivl svært ved at forstå, hvordan hans store kærlighed, Kristen Stewart, kunne være ham utro, men selv om hun har sagt undskyld om og om igen, så tyder noget på, at Robert aldrig har haft brug for at tilgive hende - det er i hvert fald, hvad han fortæller i et nyt interview med Sunday Style:

- Jeg føler ikke behov for at tilgive, eller at folk skal tilgive mig. Jeg dømmer folk på deres handlinger. Jeg er ligeglad med, om det er rigtigt eller forkert, jeg giver dem tvivlen til fordel. Hvis de gør noget, som jeg ikke vil have noget at gøre med, så skærer jeg dem fra, fortæller Robert Pattinson til den australske magasin.

Læs også: Robert Pattinson og Harry Styles hænger ud sammen

Selv om Robert ikke snakker direkte til Kristen Stewart, så kan det meget vel være det, der skete mellem ekskæresterne: Robert blev såret og skar Kristen fra. Hvad tror I?

Hvad synes I om Robert Pattinsons måde at håndtere en konflikt på? Er det en god idé at skære folk fra, hvis de gør noget dumt?

Læs også: Sådan er Robert Pattinsons drømmepige

Tidslinje Twilight