Kendte

Sådan er Robert Pattinsons drømmepige

Af Stine Nielsen 30. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Da Robert Pattinson filmede reklamen for Diors parfume, gik det op for ham, hvilken type pige, han vil have. Se alle de lækre billeder fra reklamen her!

Nu hvor det ikke gik med Kristen Stewart, er Robert Pattinson på udkig efter en ny pige i hans liv, og det skal ikke bare være hvilken som helst type.

Læs også: Se Robert Pattinsons hotte kys

I et interview med magasinet Le Figaro fortæller Robert, hvordan han pludselig indså, hvilken type pige han vil have, mens han så på optagelserne af sig selv og den franske model Camille Rowe, der kysser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Da alle så på optagelserne fra kyssescenen, var jeg allerede pinligt berørt. Pludselig sagde Camille: "Oh la la"! Jeg gloede på hende og sagde: "Laver du sjov?" Jeg troede, at englændere sagde: "Oh la la" for at lave sjov med franskmænd. Jeg troede ikke, at franske kvinder rent faktisk ville sige det og mene det. Så indså jeg, at jeg gerne vil have en fransk kæreste med alle hendes klichéer, siger Robert.

Læs også: Robert Pattinson: - Jeg er for følsom

Åbenbart vil Robert gerne have en fransk pige, hmm … Vi håber, du laver en reklame med en dansk model næste gang, Robert!

Tjek de hotte billeder fra reklamen i galleriet herunder! Hvordan er jeres drømmefyr?

RobertPattinsonforDior

MestLæste