Kendte

Rasmus Thudes dating-tips

Af Marie Søndergaard 13. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har snakket med den søde sanger Rasmus Thude, som giver sine bedste råd til den perfekte date. Se her, hvad han siger!

Hvordan inviterer man bedst en dreng på date?
- Man kan nærmest ikke gøre det på en forkert måde, for drengen kan jo kun blive glad for det. Jeg er mest til at gå direkte hen og spørge. Det vigtigste er bare at få spurgt. Jeg sværmede om den samme pige fra 7. til 9. klasse, og da vi så senere gik ud af gymnasiet og var vokset fra hinanden, fandt jeg ud af, at hun også havde været vild med mig. Så bare spørg! Mange drenge har ikke selv modet til det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Facts om Rasmus Thude

Hvor er det perfekte sted at tage på date?
- Et sted, hvor man ikke bare sidder og ser hinanden i øjnene. Det er godt at lave en aktivitet, så man får nogle grin foræret. Man kan for eksempel tage ud at bowle. Biografen er mere til en 3. date, hvor man så kan kysse lidt i mørket.

Hvad må bare IKKE ske på en date?
- Det må ikke ske, at man tænker over de ting, der ikke må ske! Man skal over den der pinlighed, og begge skal føle sig godt tilpas.

Læs også: Rasmus Thude: - Jeg er til true love

Hvilken gave kan man give sin kæreste eller date?
- Det er lidt svært at give drenge noget. Måske en oplevelse, som skal bruges samme dag. Et gavekort til et eller andet, som skal laves sammen med dig.

Hvad er den perfekte date for dig?
- Det skal selvfølgelig være med den der "special one" og noget god mad. Måske også en koncert, det ville jeg gerne. Eller vinterbadning - man skal lidt ud af de der vante situationer.

Vi glæder os for vildt, til Rasmus Thude kommer og spiller til vores Covergirl-finalefest i Øksnehallen den 23. maj - du kan købe billetter lige her!

Programmet til årets sejeste tøsefest ser sådan her ud:

Læs mere om

MestLæste