Kendte

Perrie: - Sådan skyper jeg med Zayn

Af Marie Søndergaard 27. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Perrie Edwards har sagt de sødeste ting om, hvordan hun gør sig klar til at snakke med sin forlovede, Zayn Malik, over Skype. Læs hendes tips her!

Når man begge er megastore stjerner og rejser verden rundt hele tiden, kan det godt være svært at holde et forhold kørende. Men det er ikke et problem for Perrie Edwards og Zayn Malik - de skyper nemlig rigtig tit. Og Perrie sørger altid for at gøre noget ud af sig selv, før hun skal vise sit ansigt for sin forlovede.

- Ved du hvad, jeg gør mig faktisk ret umage med makeup, når jeg skal snakke med Zayn på Skype. Så føler jeg mig bedre tilpas. Men man behøver kun at tage lidt på for, at det ser virkelig godt ud, fortæller Perrie.

Læs også: Perrie Edwards laver sjov med Zayn Malik

Hun gør især meget ud af, at lyset er det helt rigtige, når hun skal snakke med sin kæreste. Det er nemlig det vigtigste for at få det smukkeste look på computerskærmen.

- Jeg prøver at finde noget godt lys. Nogle gange vipper jeg lampen, så det ligner, at jeg er helt "Photoshoppet", og jeg er sådan: "Åh, jeg er lige vågnet", selv om det slet ikke passer. Jeg sætter mig også nogle gange ved et vindue for at få noget naturligt lys, for det er det bedste, siger Perrie Edwards.

Læs også: Hvem skal være Zayn Maliks forlover?

Hun har tidligere fortalt, at Zayn er vild med hende både med og uden makeup, men vi synes, det er sødt, at hun gerne vil gøre noget ud af sig selv, når de skal snakke sammen.

Har du et godt tip til at se godt ud over Skype?

Læs mere om

MegetMere