Kendte

Hvem skal være Zayn Maliks forlover?

Af Thomas Flindt 28. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi kender fire superskønne fyre, som rigtig gerne vil være Zayn Maliks forlover, når han skal giftes, men hvem skal han vælge?

Selv om der hverken er fundet dato eller sted til brylluppet mellem det supersøde par Zayn Malik og Perrie Edwards, så skal Zayn stadig træffe én meget vigtig beslutning: Hvem skal være hans forlover til brylluppet?

Læs også: Hvem skal være One Direction i en film?

Fire åbenlyse kandidater er hans venner fra One Direction: Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson og Harry Styles, men der må altså kun vælges én af dem. Heldigvis for Zayn Malik så skal beslutningen ikke tages endnu, så da han for nylig blev spurgt af en journalist, jokede han lidt og foreslog en fægtekonkurrence.

- Vi har besluttet, at det skal være en kamp til døden, sagde Louis Tomlinson efterfølgende. Liam Payne hoppede hurtigt med på joken, og spurgte:

- Er det en kamp til døden, eller spiller vi sten-saks-papir?

Læs også: Zayn Malik om forlovelsen - Vi er meget glade!

- Jeg siger, at vi kæmper til døden. På den måde er der kun "best man" (forlover, red.) tilbage, jokede Louis.

Det bliver et svært valg for Zayn Malik - hvem tror I, han vælger?

Zayn Malik, Perrie Edwards, This Is Us


Muslimsk bryllup?

Og nu vi er ved Zayn Malik og Perries Edwards' bryllup, så fortæller kilder, at Perrie overvejer at blive muslimsk brud for at ære Zayns religion. Hun har angiveligt spurgt Zayns mor Patricia om, hvordan et muslimsk bryllup foregår og udvist stor interesse i de traditioner, der følger.

Se billederne: One Direction til premieren på "This Is Us"

- Hun tænker på at have et bryllup, der kombinerer begge religioner. Hun elsker idéen om at gå ned ad kirkegulvet til traditionel muslimsk musik, fortæller kilden til Sugarscape.

Zayn og Perrie er fuldstændig uadskillelige for tiden, og de er lykkeligere end nogensinde, fortæller de på deres twitter. Og hvis de er væk fra hinanden, så er de hele tiden på Skype, fortæller Zayn i et interview - det er SÅ sødt!

Læs også: Zayn Maliks glemsomhed bekymrer One Direction

Hvem, synes du, skal være Zayns forlover til brylluppet?

MegetMere