Kendte

One Direction: Skøre ting, de har købt

Af Thomas Flindt 19. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De supersøde drenge fra One Direction har købt nogle skøre ting, mens de har været på tour – læs her, hvad de har brugt penge på!

One Direction har netop overstået deres "Take Me Home"-tour, som har budt på vilde koncerter og store oplevelser. Men der har også været plads til lidt fritid for Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik og Harry Styles, og her har drengene haft pengepungen fremme.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Vi købte nogle robotter, som kan spille fodbold, men de ville ikke virke på grund af deres japanske stik, fortæller Liam Payne til Mirror.

Se galleriet: One Direction-dukker i jule-fotoshoot

Louis Tomlinson har også brugt penge på noget skørt:

- Jeg købte et interaktivt spejl, som jeg aldrig har brugt. Jeg kunne lide idéen med det. Det er bare et spejl, som viser vejret og nyhederne - og det var spild af penge, lyder det fra Louis.

Læs også: One Directions skøre fan-gaver

- Mig og Zayn købte også nogle gokarts, og de gik i stykker, og vi måtte reparere dem. Det var spild af penge, fortæller Louis Tomlinson.

Det er lidt sjovt, at One Direction-drengene køber nogle skøre ting, når de keder sig - det viser jo bare, at de stadig er drenge indeni … sødt! Hvad er det skøreste, I har brugt penge på?

Tjek galleriet: One Direction og deres kærester

Pst! I går kunne fans få One Direction til at signere deres nye bog "Where We Are" i London, og der blev taget nogle vildt gode billeder - se dem herunder:

OneDirectionbogsignering

MestLæste