Kendte

Galleri: 1D og deres kærester

Af Thomas Flindt 7. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har lavet et megasødt galleri af One Direction og deres dejlige kærester – se billederne her!

Selv om vi rigtig godt gad date Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik og Liam Payne, så har de fleste af drengene fra One Direction en kæreste.

Louis Tomlinson er stadig sammen med Eleanor Caulder, som han har været sammen med, helt fra One Direction startede. Louis er lidt fjollet og Eleanor er jo megacute - de passer SÅ godt sammen!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se galleriet: De bedste billeder fra 1Ds "Take Me Home"-tour

Zayn Malik er forlovet med Little Mix-sangerinden Perrie Edwards, og snart kan de kalde sig mand og kone - vildt! Vi glæder os til at se billeder fra brylluppet.

Liam Payne og Danielle Peazer mødte hinanden under X Factor, men parret gik fra hinanden tidligere på året. Nu er Liam kærester med sit barndomscrush Sophia Smith, og selv om vi ikke har set meget til parret, så virker Liam vildt forelsket.

Læs også: Alt du skal vide om One Direction

Harry Styles har datet mange søde piger, men det er vel egentlig kun Taylor Swift, som han har været kærester med - i en meget kort periode godt nok, men de var ret søde sammen.

Og så er der stakkels Niall Horan - stadig fri på markedet … vi forstår det ikke, han er jo SÅ sød! Katy Perry giver ham heldigvis lidt kærlighed, og så har hun jo sagt ja til Nialls frieri på twitter, tihi.

Se galleriet: One Direction flexer i fitness

Se alle de supersøde billeder af One Direction og deres kærester herunder. Hvilken fyr fra One Direction ville I helst være kærester med?

1Dogdereskærester

MestLæste