Kendte

One Direction holder sammen i tre år

Af Thomas Flindt 8. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De fem flotte fyre fra One Direction har skrevet under på, at de minimum bliver sammen i tre år.

Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan og Zayn Malik har netop offentliggjort deres nye musikvideo til sangen "Kiss You", og deres succes er større end nogensinde.

Læs også: One Direction sagde nej til kondom-penge

De fem superhotte drenge, der ikke kendte hinanden før One Direction blev dannet under "X Factor UK 2010", har fået et vildt tæt forhold til hinanden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men som det tit sker med boybands, kan drengene gå hen og blive trætte af hinanden, hvilket vil betyde enden for One Direction. Selv om det ikke er sket endnu, så har de allerede sikret sig imod det.

Kan du klare "Den ultimative One Direction-test"?

- Det er en ret smart kontrakt, drengene har lavet. Den betyder, at de skal holde sammen, selv om de kommer igennem en hård tid, fortæller en kilde til The Sun.

Kontrakten, som Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan og Zayn Malik angiveligt har skrevet under på, betyder, at de fem drenge skal holde sammen i tre år. Hvis bare en af dem dropper ud af boybandet i den periode, går alle sammen glip af mange millioner kroner - så mange, at de næppe vil bryde kontrakten.

Læs også: The Wanted vil have opgør med One Direction

Tror I, at One Direction har lavet sådan en kontrakt?

OneDirectiontilMTVVMA

MestLæste