Kendte

The Wanted vil have opgør med One Direction

Af Stine Nielsen 28. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De to boybands One Direction og The Wanted har vist gang i en ret slem fejde. Nu vil The Wanted mødes med 1D til et opgør i New York.

De hotte boybands The Wanted og One Direction kommer desværre ikke så godt ud af det sammen. Max George og Zayn Malik kom for nylig op og skændes på twitter, hvor Zayn endte med at kalde Max George for "Klamydia-drengen", og efter det vil Max George nu have et opgør med 1D-drengene i USA.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er One Direction og The Wanted fjender?

Max fortalte om konflikten med Zayn til Channel 955:

- For at være ærlig ved jeg ikke helt, hvad hans problem er. Til at begynde med troede jeg bare, vi havde gang i lidt drilleri, men det virkede som om, han blev en smule seriøs.

Til sidst blev skænderiet for meget for The Wanted-sangeren:

- Jeg prøvede at være venlig igen, men man kan kun klare et hvis antal fornærmelser, og til sidst sagde jeg bare: "Okay, hør her - hvis du har et problem, så kom og se mig i New York, når vi skal spille en koncert sammen, og så ordner vi det", siger Max.

Læs også: Pinligt - The Wanted forvekslet med One Direction

The Wanted og One Direction har flere konflikter bag sig, men netop denne her virker ret svær. The Wanted mener, at Zayns beskyldninger om, at Max har klamydia, er ren løgn. Jay McGuiness The Wanted forsvarer i hvert fald Max:

- Jeg tror ikke, det er baseret på fakta. Det er ligesom, når børn på legepladsen råber: "Bæ-ånde!" Det er sjældent, at det andet barn rent faktisk har spist afføring, siger han.

Zayns øgenavn til "Klamydia-drengen" Max kommer efter, at Max' kæreste slog op med ham efter beskyldninger om, at han havde været hende utro.

Læs også: Video - The Wanted danser Gangnam Style

Tror I, de to bands kan blive gode venner igen?

MestLæste