Kendte

One Direction: Fans truer Harry og hans kæreste

Af Line Sølvhøj Jensen 23. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke alle af One Directions fans, der er glade for forholdet mellem Harry Styles og Caroline Flack, og parret er blevet truet på livet.

Sidste år i oktober meldte Harry Styles fra drengegruppen One Direction og tv-værten Caroline Flack ud, at de er kærester. Der er 15 års forskel på Harry Styles og Caroline Flack, men det lader ikke til at genere parret, der efter sigende er meget forelsket.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Harry Styles' ældre kæreste forsvarer forholdet.

Derimod er der mange af One Directions fans, der er meget utilfredse med, at Harry Styles har fundet en kæreste, som er så meget ældre end ham selv. På One Directions fanside er Harry blevet bombaderet med negative kommentarer, og nogle af fansene har endda truet Harry og Caroline på livet!

Læs også: 5 ting, du ikke vidste om One Direction.

Heldigvis lader det ikke til at gå hverken Harry Styles eller Caroline Flack på. En veninde til Caroline Flack fortæller til Contact Music, at Harry er meget forelsket i Caroline. Caroline har til gengæld lidt svært ved alle de skrigende piger, der konstant omgiver hendes kæreste.

Læs også: Facts om One Direction.

Men det lader ikke til, at Caroline har noget at frygte, for Harry Styles holder nemlig helt igen med det vilde ungdomsliv.

- Harry er slet ikke interesseret i at feste lige nu. Han føler sig meget heldig over, at han er sammen med Caroline, og han gør alt for at vise, hvor meget han elsker hende, fortæller Carolines veninde.