Kendte

Niall skal filme noget af One Directions 3D-film

Af Daniella Kjær 30. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den irske sanger Niall Horan har fået et kamera, og han kan slet ikke vente med at filme noget af One Directions hverdag, så deres fans kan få et større indblik i deres liv og personligheder.

- Niall har fået et kamera, så han kommer til at filme noget af filmen, fortæller Liam Payne til MTV News. Og Niall Horan tilføjer:

Læs også: Facts om Niall Horan fra One Direction

- På den måde kommer vi til at filme lidt hele tiden. Vi har altid haft et kamera med os rundt. For eksempel havde vi konstant et kamera med os, da vi var på tour i USA her i sommer. Vi filmede egentlig, så vi havde noget materiale klar, hvis vi skulle lave en film på et tidspunkt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Filmen bliver instrueret af Morgan Spurlock, som også har lavet "Super Size Me", og Niall mener, at han er den perfekte person til jobbet:

Læs også: Harry Styles og Niall Horan udspionerer fans

- Morgan arbejder rigtig godt, fordi han har lavet en masse forskellige dokumentarer tidligere. Og vi vil faktisk gerne have, at vores film bliver lidt ligesom en dokumentar. Det bliver derfor en mellemting mellem en koncertfilm og en dokumentarfilm, fortæller Niall og fortsætter:

- Vi vil nemlig rigtig gerne have, at vores personligheder kommer med i filmen. Vores fans kender os jo, men vi vil gerne have, at de kommer til at kende os endnu bedre.

MestLæste