Kendte

Harry Styles og Niall Horan udspionerer fans

Af Benedikte Brix 14. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
One Direction-stjernerne Harry Styles og Niall Horan kan godt lide at stalke deres fans på nettet. Derfor opretter de falske twitter-profiler.

Hvor mange gange har du ikke drømt om at tale eller chatte med en af fyrene fra One Direction? Måske har du allerede gjort det! Harry Styles og Niall Horan bruger nemlig falske profiler på twitter, så de kan chatte med deres fans, uden fansene ved det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Niall er uhøflig over for fans

På den måde kan drengene i al hemmelighed finde ud af, hvad deres fans egentlig synes om dem. Snydere!

- Harry og Niall kan godt lide at tale personligt med deres fans, men det er svært at tale ansigt til ansigt med dem, uden at blive overdynget med beskeder på nettet, fortæller en kilde tæt på gruppen.

- Så de sidste par måneder er de begyndt at bruge pseudonymer (falske navne, red.) for at blive venner med deres fans på twitter. Fansene har ingen idé om, at de fremmede, de taler med, rent faktisk er deres idoler. Drengene ændrer deres navn cirka hver anden uge, så de undgår at blive overfaldet.

Læs også: Video - Harry Styles kysser Niall Horan

Teenagestjernerne, der i alt har 15,4 millioner følgere på twitter, kan især godt lide at bruge tid på deres specielle hobby, når de alligevel sidder og venter i forskellige lufthavne under deres turné.

- De finder ud af, hvad fansene bedst kan lide ved koncerterne, og hvilke sange de kan lide og ikke kan lide. Det er også en god måde at finde ud af, hvad de seneste rygter er, fortæller kilden til avisen Daily Star.

- De siger, det hjælper dem med at slå tiden ihjel, når de venter i lufthavne og på hoteller rundt om i verden. Harry gør det mest. Han elsker at finde ud af, hvad fansene virkelig mener.

Tror du, du har talt med Harry Styles eller Niall Horan på twitter?

Læs også: One Direction - Harry Styles får flest skrig