Kendte

Mor troede, Ariana Grande ville blive seriemorder

Af Luise Gregersen 18. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Say what? Da Ariana Grande var lille, var hendes mor seriøst bekymret for, at datteren skulle blive seriemorder. Læs hvorfor her!

Ariana Grande er kendt for sine sukkersøde pophits, pastelfarvede kjoler og girly makeup, men sådan har superstjernen ikke altid været!

Da Ariana var yngre havde hun nemlig en ret mørk og dyster side, fortæller hun til magasinet Billboards.

Læs også: Ariana Grande kommenterer på datingrygter

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg tror, at folk ser mig som den her nuttede lille ting, men jeg er bogstaveligt talt en af de mest spydige personer, du nogensinde har mødt. Til min femårs-fødselsdag holdt jeg en fest med "Dødens Gab"-tema, og alle mine venner gik grædende hjem.

Ariana beskriver sig selv som en ret mærkelig lille pige, der elskede alt, der var mørkt og forskruet. Kjolerne og de lyserøde læbestifter var skiftet ud med skelet-ansigtsmaling og gyser-masker! Faktisk var det på et tidspunkt så slemt, at hendes mor blev bekymret for, om datteren var psykopat:

Læs også: Ariana Grande: - Jeg snakker ikke med min far

- Jeg mener, jeg er faktisk stadig lidt sådan. Men da jeg var lille, var det mere bekymrende. Der var et tidspunkt, da jeg var tre eller fire år gammel, hvor min mor troede, at jeg ville blive seriemorder som voksen.

Vi har virkelig svært ved at forestille os søde Ariana Grande som mørk og forstyrret. Hvad tænker I?

SeArianaGrandesvildeforvandling

MestLæste