- Kristen er vildt jaloux på Jennifer. Ikke kun fordi at "Hunger Games" har stjålet noget af "Twilight"-filmenes opmærksomhed, men også fordi at alle taler om hende som en meget smuk skuespiller.

Det skulle en kilde angiveligt have fortalt til RadarOnline i sidste måned. Men måske er det hele bare en løgn?

Læs også: Jennifer Lawrence håner Kristen Stewart

Historien kom frem, da Jennifer Lawrence ifølge rygterne havde omtalt Kristen Stewarts affære med Rupert Sanders til sine venner, og hånet Kristen på den bekostning. Men efter at de to skuespillere mødtes for første gang til filmfestivalen i Toronto i sidste uge, har historien om de to smukke skuespillere taget en helt ny drejning.

Flere gæster ved festivalen så, at Kristen Stewart og Jennifer Lawrence talte sammen og så ud til at kunne lide hinanden. "Harry Potter"-pigen, Emma Watson, gjorde dem selskab, og det var derfor en stærk, ung og talentfuld trio, der stjal rampelyset i Toronto.

- De var bare tre piger, der hyggede sig sammen, efter en lang dag, fortalte Nick Jones til Mail Online. Nick er grundlægger af Soho House, der er en stor og eksklusiv hotelkæde, som blandt andet er i Toronto.

Tag testen: Ville du overleve i Hunger Games?

En kilde har også afsløret, at der slet ikke er noget had mellem de to skuespiller - faktisk er de store fans af hinanden.

- Kristen og Jennifer har fortalt deres venner, at de har mailet sammen men aldrig set hinanden. De er i virkeligheden store fans af hinanden, fortæller kildern til Us Weekly.

Læs også: Kristen Stewart tilbage på den røde løber

Da rygterne om Kristen og Jennifers rivalisering kom frem, sendte Jennifer en sød e-mail til Kristen, hvor hun lavede sjov med de mærkelige rygter.

- Jeg sendte hende en mail, fordi der var en stor artikel omkring "Twilight" og "Hunger Games"-kampen. Vi havde aldrig talt sammen, så jeg skrev bare: "Hey, jeg kan ikke vente med at se, hvordan denne kamp udvikler sig", har Jennifer Lawrence fortalt.

Kristen svarede hende sødt igen: "Det er fint. Velkommen til vores verden, hvor alt vi siger, bliver vendt imod os".

Tror I, at Kristen og Jennifer kunne blive gode venner?

Vi Unge Facebook, Vi Unge