Kendte

Kristen og Robert får gode råd af mor

Af Julie Lund Mikkelsen 5. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kristen Stewarts mor var knust, da hun fandt ud af, at datteren havde været Robert Pattinson utro, og nu gør hun alt, hvad hun kan for at sørge for, at Kristen og Robert får en ny start på deres forhold.

Kristen Stewarts mor, Jules Stewart, var langt fra glad, da hun fik at vide, at datteren Kristen Stewart og filminstruktøren Rubert Sanders havde haft en hemmelig affære. Hun er nemlig så tæt med Robert Pattinson, at hun ser ham som sin egen søn.

- Det knuste Jules' hjerte, da hun så billederne af Kristen sammen med Rupert Sanders. Hun kunne ikke forstå, hvordan Kristen kunne gøre det mod Rob, fortæller en kilde.
Nu er Kristens mor desperat for at hjælpe de unge par med at finde sammen igen og genfinde romantikken i deres forhold. Hun mener nemlig, at Kristen og Robert er skabt for hinanden.

- Jules ved, at Kristen er ung og har begået en kæmpe fejl, og hun støtter sin datter i at vinde ekskæresten tilbage, siger en kilde.

De to 'Twilight'-stjerner har da også besluttet sig for at give deres forhold endnu en chance og er oven i købet begyndt at gå i parterapi. Men Robert har stadig svært ved at stole på Kristen igen.

Læs også: Robert Pattinson og Kristen Stewart er nyforelskede

- Kristens mor har snakket med Robert om Kristens utroskab, og hun giver dem begge gode råd til, hvordan de kan genopbygge deres tillid til hinanden. Lige nu er Jules den, der holder sammen på parret, og hvis de finder sammen igen, kan Kristen takke sig mor for det, siger en kilde.

Det lader til, at moderens råd har hjulpet. I hvert fald blev Kristen og Robert spottet på en romantisk date i sidste weekend, hvor de så meget forelskede ud.
Hvad tror I? Kan Kristen og Robert få det samme forhold som før

MegetMere