Kendte

Kendall Jenner om modeljob: Det her gør mig usikker

Af Stine Kærsgaard 18. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det står nu helt klart, at modeljobbet ikke kun har været en dans på roser for Kendall Jenner.

En så smuk pige som Kendall Jenner kan altså også blive usikker på grund af sit udseende. Og det sker faktisk ofte, når Kendall er på arbejde. På hendes website forklarer hun, hvilke følelser hun ofte har mødt og stadig møder i forbindelse med sit arbejde - især, når hun bliver afvist!

- Jeg bliver ikke nervøs, men jeg bliver helt klart meget utilpas, når jeg bliver fravalgt. Nogle gange må jeg bare indse, at designeren har en vision - måske leder de efter noget helt specielt, når de caster.

Læs også: Kendall: Akne ødelagde min selvtillid

Kendall forklarer samtidig, at hun har måttet arbejde ret meget med de her følelser for at indse, at det ikke er hende, den er gal med: - Jeg bliver nødt til at sige til mig selv, at det ikke er fordi, jeg ikke er pæn nok - måske ville de bare have en, der er lavere. Folk vil bare have forskellige ting og vibes. Jeg kan ikke tage det for personligt. Det er meget vigtigt ikke at være for nærtagende i den her branche, for den kan virkelig være hård!

Læs også: Kendall Jenner: det savner jeg ved far

Vi kan godt forstå, at det må være hårdt hele tiden at blive bedømt på sit udseende. Men heldigvis ser det dog ud til, at Kendall har fundet ud af, hvordan hun skåner sig selv allerbedst!

Se Kendalls vilde forvandling i galleriet her:

SeKendallJennersvildeforvandling

Læs mere om

MegetMere