Helbred & balance

Kendall: Akne ødelagde min selvtillid

Af Stine Kærsgaard 29. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er svært at forestille sig, at Kendall ikke har kunnet tale med folk uden at dække sit ansigt til …

Når vi ser på supermodellen Kendall, er det ret svært at forestille sig, at hun har haft dårlig selvtillid på grund af sit udseende. Men faktisk forholder det sig sådan.

I et nyt interview åbner hun nemlig op og fortæller om, hvor svært hun havde det, da hun var teenager og var ramt af hudsygdommen akne:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kendal Jenner bryder sammen over fars kønsskifte

- Jeg begyndte at få hudproblemer, da jeg gik i 8.-9. klasse. Men det, der virkelig påvirkede mig, var, hvor selvbevidst jeg blev omkring det. Det ødelagde min selvtillid totalt. Jeg ville ikke engang se på folk, når jeg snakkede med dem. Jeg følte mig helt udstødt; når jeg talte, så dækkede jeg mit ansigt med min hånd.

Vildt at tænke på, at Kendall har haft det så skidt med sin hud, at hun gemte sig. Heldigvis hjalp hudråd fra hendes søstre samt en hudlæge hende med at få bugt med problemerne:

-Det var ikke noget, der skete over en nat. Selv om det begyndte at blive bedre, tog det alligevel noget tid for mig at blive fortrolig med min hud og få min selvtillid tilbage. Jeg indså, at hudproblemer er en del af livet for nogle mennesker, og at det ikke siger noget om, hvordan du er som person.

Læs også: Kendall Jenner mast af egne fans

Sejt, at Kendall står frem! Og vi kan ikke være mere enige i, at ens hud, og de hudproblemer man må have, slet ikke siger noget om, hvordan man er som menneske.

Kendall Jenners vilde forvandling:

SeKendallJennersvildeforvandling

Læs mere om

MestLæste