Kendte

Justin Bieber er kommet til skade

Af Oliver Kokholm Ungermann 25. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh nej! Justin Bieber er kommet så slemt til skade, at han måske skal opereres. Læs her, hvad der er sket!

Der er en stor risiko ved at lave såkaldt cliff diving, hvor man fra et højt sted springer ud fra en klippe. Det har Justin Bieber desværre måtte lære på den hårde måde.

Læs også: Justin Bieber straffet for æggekast

Han har nemlig sprængt sin trommehinde som konsekvens af det farlige stunt, og det betyder, at der måske venter en operation forude for den uheldige stjerne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Ødelagde min trommehinde ved cliff diving. Doktoren siger, jeg måske skal opereres. Det får os måske til at sætte farten lidt ned, men jeg kommer stadig med den nye musik. En masse kærlighed. Damn you cliff diving, skrev Justin i går aftes på Twitter.

Læs også: Video: Justin og Cody synger sang fra nyt album

Om det får nogle konsekvenser for, hvornår fællesalbummet mellem Justin og Cody Simpson udgives, er der ikke blevet meldt noget ud om endnu, men det kunne lyde som om, at vi må være lidt tålmodige på grund af hans skade.

Øv, hvor er det synd for ham! Hvad vil du gerne sige til Justin?

Stjernernesvildestestunts

På billedet har Katy Perry netop kastet sig ud i et såkaldt bungee jump, hvor man hænger over 100 meter i frit fald, før elastikken træder ind og forhindrer dig i at ramme jorden.
Det er et af de mildere stunts, men det kan faktisk være ret farligt at surfe. Men det stopper altså ikke Cody Simpson, der elsker at bruge sin tid på det, specielt når han er hjemme i Australien.
Også Beyoncé er vild med at bungee jumpe, og heldigvis for os andre havde hun et kamera med ombord, da hun kastede sig ud. Se videoen af hele det vilde spring her.
Justin kan godt lide at gøre nogle lidt vilde ting, som for eksempel her hvor han står på skateboard, mens han hænger fast i en bil. Se en video af det her.
Den toptrænede superstjerne udfordrede sig selv og sine grænser, da han takkede ja til at medvirke i reality-showet ”Bear Grylls”. Her skal han balancere fra den ene klippe til den anden på en snor – se den vilde situation her!
Filmstjernen Leonardo DiCaprio med en vand-jetpack, som får ham til at svæve over vandet.
De to søde 1D-drenge er ikke bange for at prøve noget vildt, og de kastede sig derfor ud et bungee jump. På billedet er det Liam Payne, der er i fuld gang med springet.
De tre Kardashian/Jenner-søskende i Thailand, inden de skulle spændes fast til en snor og suse ned af den over en kløft.
Justin har fortjent at komme med på listen to gange, fordi hans andet stunt skiller sig lidt ud fra de andre. Da han stod på rulleskøjter til Chris Browns årlige ”Skate Jam Party”, faldt han nemlig på numsen, men kom dog hurtigt op igen. Se den søde – og lidt sjove – video her af det her.
Justin Timberlake elsker fart og spænding, og det får han på denne vandscooter.