Kendte

Video: Justin og Cody synger sang fra nyt album

Af Oliver Kokholm Ungermann 18. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
ENDELIG! Nu lader Justin Bieber og Cody Simpson os langt om længe høre en sang fra deres kommende fællesalbum. Se videoen, hvor de synger, her!

Siden det blev offentliggjort, at de to hotties, Justin Bieber og Cody Simpson, udgiver et fællesalbum i efteråret, har vi været ved at dø af spænding over at få lov til at høre en lille bid af en sang.

Læs også: Cody Simpson forsvarer Justin Bieber

Nu er ventetiden heldigvis ovre, for de to superstjerner har delt en video, hvor de sidder i hyggelige rammer i en stue med en guitar hver og synger. Og det er lige så godt, som vi havde håbet! Se videoen herunder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Albummet er kommet til efter, at Justin og Cody mødtes i et studie for at inspirere hinanden og øve sig på nogle sange. Men så tog det fart, har Cody Simpson tidligere fortalt.

Læs også: Cody Simpson: - Selena Gomez har god indflydelse på Justin

- Vi endte med at være i studiet til klokken seks om morgenen. Vi gik derfra med en sang, og så kom vi tilbage aftenen efter, og vi endte med at skrive 12 sange på syv dage, efter vi havde arbejdet dag og nat, lød det fra Cody, der også afslørede, at teksterne er skrevet udelukkende af de to popstjerner.

- Det var kun os, der skrev sangene. Vi var i stand til at skrive nogle smukke sange sammen, som lyder ret akustisk. Det var en fantastisk oplevelse, sagde han.

Læs også: Video: Venner vækker Cody Simpson med isvand

Det er endnu ikke offentliggjort, præcist hvornår albummet kommer, men de har tidligere sagt, at det bliver på et tidspunkt i november.

Vi kan slet ikke vente! Hvad synes du om Codys og Justins sang?

CodySimpson:Factsomditkendis-crush

MestLæste