Vi elsker vist alle Jennifer Lawrence, og her er endnu en grund til, at hun bare er sej. I forbindelse med et interview, som skulle handle om den nye ”The Hunger Games: Mockingjay - del 2”, var J-Law nemlig forberedt udover det sædvanlige. Den smukke skuespillerinde vidste nemlig, at intervieweren er kendt for at ”pranke” sine gæster. For ikke at ende som prank-offer havde hun derfor allieret sig med ”Defy media”, Liam Hemsworth og Josh Hutcherson, så hun kunne give intervieweren dobbelt igen, hvis hun blev udsat for latterlige prank-spørgsmål – og det skal vi da også lige love for, at hun gjorde!

Læs også: Jennifer Lawrence i vildt styrt 

Mens intervieweren gennem en øresnegl fik instrukser om, hvordan han skulle pranke Jennifer, fik hun nemlig også instrukser fra drengene om, hvordan hun skulle svare dumt på spørgsmålene. Derfor blev det hele én stor dobbelt-prank, og det er faktisk så pinligt, at vi næsten ikke kan være i os selv, når vi ser det.

Til slut i klippet lader Jennifer nemlig som om, at hun ikke kan holde interviewet ud mere og stormer derfor ud fra interviewet. Intervieweren bliver noget forbavset, for han har åbenbart slet ikke fanget, at det ikke kun er ham, der laver fis med hende.

Læs også: Jennifer Lawrence græd af angst 

Se den akavede dobbelt-prank her:

Se de sjoveste billeder af Jennifer Lawrence her:

De sjoveste billeder af Jennifer Lawrence