Kendte

Jennifer Lawrence græd af angst

Af Luise Gregersen 2. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jennifer Lawrence brød grædende sammen af angst under indspilningerne til ”The Hunger Games – Catching Fire”. Se her, hvorfor!

Vi kender Jennifer Lawrence som den stærke og seje Katniss Everdeen i "The Hunger Games - Catching Fire", der aldrig er bange for noget. Virkeligheden er dog en anden for den smukke skuespiller. Hun er nemlig dødeligt angst for edderkopper!

Læs også: Jennifer Lawrence havde social angst

Under indspilningerne til filmen brød hun grædende sammen, da hun så en edderkop i den hawaiianske jungle, hvor filmen blev optaget.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Alle lovede mig, at der ikke var nogen edderkopper, så da jeg så tre på samme tid, begyndte jeg at græde. Junglen er ikke et godt sted at være, når man er bange for alt, fortæller Jennifer om oplevelsen.

Læs også: Jennifer Lawrence mødte sit kendis-crush

Jennifer er allerede i gang med at filme "The Hunger Games - Mockingjay", som er tredje del i serien, men hun overvejer så småt at skære lidt ned på arbejdet som skuespiller. Hun er nemlig bange for, at folk bliver trætte af hende, hvis hun er med i mere end en eller to film om året. Vi tvivler på, at vi nogensinde bliver trætte af Jennifer!

Hvor er det sødt, at Jennifer, der virker så sej og modig, er bange for edderkopper. Hvad er du mest bange for?

MestLæste