Kendte

Jennette McCurdy disser eks

Af Luise Gregersen 26. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jennette McCurdy har godt nok travlt med at dele svinere ud til menneskerne i hendes liv. Det seneste offer for hendes temperament er hendes eks-kæreste. Læs hele historien her.

Nickelodeon-stjernen Jennette McCurdy er, ligesom sin karakter i tv-serien "Sam & Cat", kendt for at sige sin mening - også selvom den ikke altid falder i god jord!

Læs også: Har Ariana Grande disset Selena Gomez?

Tidligere har hun disset sin medskuespiller og veninde, Ariana Grande, og nu er turen altså kommet til Jennettes eks-kæreste, basketballspilleren Andre Drummond. I et tweet skriver Jennette nemlig:

- Nogle gange kigger jeg på gamle billeder af min eks og græder, fordi han er så grim.Tag testen: Hvem er du fra "Sam & Cat"?

Av, av! Det er virkelig nogle grimme og sårende ord, som Jennette har sendt ud til sine fem millioner følgere.

For under en måned siden var det Jennettes tidligere BFF, Ariana, der var under beskydning. I et langt blogindlæg skrev Jennette om en falsk og manipulerende veninde. Blogindlægget nævner ikke Ariana ved navn, men teksten gør det ret tydeligt, hvem det handler om.

Læs også: Ariana Grande gled i tis

- Jeg dropper dig officielt som ven. Hvis jeg ser dig, så løber jeg ikke min vej (selvom jeg har lyst). I stedet vil jeg smile og afslutte samtalen så hurtigt som muligt. Det er ikke for at såre dig, men jeg vil ikke have, at din personlighed smitter af på mig. Okay, det er ret sårende sagt. Nå, pyt!

Vi synes godt nok, at Jennette er ret strid mod sin eks og sin tidligere BFF. Hvad synes I om Jennettes kommentarer?

Stjernernesvildestetwitter-fights

Stjernerne fra Nickelodeons tv-serie ”Victorious” kom ud i et vildt skænderi, da Ariana Grande beskyldte Victoria Justice for at være årsagen til, at serien sluttede. Til det svarede Victoria på twitter:

- Nogle folk vil smide en, de betragter som en ven under en bus, kun for at få dem selv til at se godt ud. 

Av av!

Efter Lorde svinede Selena Gomez til for at være anti-feministisk, fik Joe Jonas for meget! Derfor tweetede han denne opsang til den new zealandske sangerinde.

Da Rita Ora gjorde det forbi med Rob Kardashian, blev Rob så vred, at han skrev nogle ret ubehagelige ting om sin eks på twitter. Rob slettede senere de fleste af sine tweets, men før det nåede han at beskylde Rita for at have været ham utro med mere end 20 mænd! Ouch.

Amanda Bynes har været efter ret mange stjerner på twitter. Hun har blandt andet kaldt Miley Cyrus, Zac Efron og Drake for grimme i sine tweets. Hun gik skridtet videre, da hun tweetede til Rihanna, at hendes udseende var skyld i, at hendes ekskæreste Chris Brown slog hende!

One Direction og The Wanted havde i en lang periode en twitter-krig kørende, der kulminerede, da Zayn Malik kaldte Max George ”Klamydia-dreng”. Faktisk blev fejden så slem, at flere af drengenes kærester begyndte at blande sig i konflikten!

Da Miley Cyrus i et interview med magasinet Rolling Stones nævnte Sinéad O’Connor som en af sine inspirationskilder, fik det den irske sangerinde til at offentliggøre et åbent brev til Miley. I brevet skriver Sinéad blandt andet:

- Det budskab, du sender, er, at det er sejt at være prostitueret... Det er ikke cool, Miley... Det er farligt.

Det fik Miley til at tweete et screenshot af nogle tweets, som Sinéad skrev i 2012, hvor hun efterlyser en psykiater. I teksten til billedet sammenlignede Miley Sinéad med Amanda Bynes, der også er kendt for sine skandaløse tweets.

Efter Miley Cyrus og Katy Perry kyssede til en af Mileys koncerter, startede der en twitter-krig mellem de to! Katy Perry antydede nemlig i et interview, at hun syntes, det var lidt ulækkert at kysse med Miley:

- Gud ved, hvor den tunge har været … vi ved det ikke! Den tunge er så famøs.

Det fik Miley til at gå til angreb på twitter, hvor hun svinede Katys ekskæreste John Mayer: 

-  Girl, hvis du er nervøs for, hvor tunger har været, så er det godt, at din ekskæreste nu er din EKSKÆRESTE, for vi ved ALLE, hvor den har været.

Da Lady Gaga til en koncert havde en artist på scenen, der kastede farvet mælk op, blev det for meget for Demi Lovato, der i lang tid har kæmpet med spiseforstyrelser:

- Sørgeligt … Som om, der ikke er nok mennesker, der allerede glamouriserer spiseforstyrrelser. For at få det hele på det rene, så er det overhovedet ikke ”cool” eller ”kunstnerisk”.

Efter Jai Brooks og Ariana Grandes brud skrev parret nogle ret grimme ting om hinanden på deres twitter-profiler.

- Ja, hun var utro. Ja, det er nederen. Ja, jeg blev forladt for en anden fyr, tweetede Jai om deres brud. 

Det blev Ariana selvfølgelig rigtig ked af at læse, så hun skrev en række tweets, hvor hun forsvarede sig mod Jais anklager.

MegetMere