Kendte

Interview med smukke Caroline Bader

Af Emma og Amanda 18. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du så TopModel på Kanal4, er du ikke i tvivl om, hvem smukke Caroline Bader er. Hun vandt nemlig hele konkurrencen! Hun var inde på Vi Unge for at få taget billeder, hvor praktikanterne Emma og Amanda så deres snit til at interviewe hende.

Caroline Bader, der vandt Kanal4s Top Model konkurrence, var inde hos Vi Unge for at skyde et billede til forsiden. Praktikanterne Emma og Amanda sneg sig ind til Caroline og Leela, mens Caroline blev gjort klar af makeup-artisten, for at høre lidt mere hende.

Hvordan har dit liv været efter du vandt?
- Jeg er rigtig glad, der har været meget at lave. Der var mange jobs lige efter jeg vandt., og så har der været meget pres på både fra min skole, og fra mine forældre, så det er lidt hårdt. Men jeg er rigtig glad for alle de positive kommentarer - især fra mine venner.

Har du fået mange jobs efter du vandt konkurrencen?
- Jeg har da fået nogle jobs, og selvom det er svært at få det til at hænge sammen med skolen også, prøver jeg at tage så mange jobs, som jeg overhovedet kan.

Har du et godt råd til piger det vil være model?
- De skal helt klart: "'gå efter det!" Det var da også det jeg gjorde. Jeg havde slet ikke regnet med, at jeg ville komme så langt. Så det er bare om at tage til så mange åbne castings som muligt, også selvom man er ung.

Har du et godt skønheds/make-up tip?
- Altså... Jeg renser meget min hud, fordi jeg selv har haft meget uren hud. - Og så bruger jeg bumsecreme. Jeg bruger mange cremer fra apoteket, og så bruger jeg Tromborg pudder, som, jeg synes, er rigtig god. Det er en mineralpudder

Har du et godt styling tip?
- Jeg kan godt lide noget meget simpelt, men så kan jeg godt lide at pimpe det lidt op med nogle smykker - f. eks. Nogle store øreringe eller ringe.

Har du et forbillede?
- Jeg synes at Freja Beha er rimelig sej. Jeg synes, hun gør det rigtig godt for tiden, og så selvfølgelig Helena Christensen.

Freja Beha
Leela


Leela er er i hopla og totalt klar til at skyde forside.


Los praktikantos in action.

Caroline Badner


Caroline bliver sminket.

Sådan så Caroline Bader ud på forsiden af Elle, efter at hun vandt Top Model:

Læs mere om

MegetMere