mode

Vis hvem du er – gennem din stil!

Af Trine Sofie Meincke – Foto: Getty Image 13. maj 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er cool at skille sig ud fra mængden, så alle kan se, hvem du egentlig er indeni. Tag det tøj på, som du allermest har lyst til og vis, hvem du er gennem din personlige stil!

Har du ikke prøvet at møde en fremmed person for første gang, og alene ud fra det tøj hun/han har på, så har du allerede dannet dig et indtryk af, hvordan personen er? Nogle gange holder vores opdigtede billeder stik med virkeligheden, men det er langt fra altid. Ofte er personerne bag en helt anden, end deres tøjstil viser - der er bare mange, der ikke tænker så meget over, hvad deres tøj og stil signalerer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvem er du?
Hvis du gerne vil vise, hvem du er, kan det være en god idé at stille dig selv følgende spørgsmål, så du tænker over, hvem du er:

1. Stil: Kig på dig selv i et spejl. Hvem er du egentlig? Hvad kan du godt lide? Hvilke interesser har du? Kan du godt lide at være feminin eller hellere lidt drenget? Cool eller nuttet?
2. Veninder: Har du samme stil som dine veninder? Eller hvordan skiller du dig ud?

3. Udvendigt: Hvad har du på til hverdag og til fest? Er du tilfreds med det, eller skal der noget nyt til?

4. Indvendigt: Hvad vil du gerne signalere gennem din stil? F.eks. at du går meget op i mode, er en drenge-pige, eller en sej rocktøs?

Alle disse spørgsmål kan være svære at svare på, men til gengæld er de med til at danne et billede af, hvem du er, og hvad du gerne vil signalere gennem din stil.

Eksempler på stjerner og deres stil:

Gwen Stefani

Gwen Stefani: Rå og feminin.

Gwen Stefani er både feminin, supercool og rå på samme tid.

Hendes stil er oplagt at kopiere, hvis du godt kan lide at gå i sort, have en rå stil, men stadig beholde det feminine touch.

Paris Hilton

Paris Hilton: Stilet og feminin.

Paris Hilton er meget feminin og gør altid meget ud af sig selv.

Hun går meget op i tidens trend, og hun er et godt stilikon, hvis du gerne vil have inspiration til et stilet og feminint look.

Helena Christensen

Helena Christensen: Flot og naturlig.

Helena Christensen er en naturlig skønhed og et kæmpe forbillede, hvis du vil holde den naturlige stil - på den smukke måde.

Hun går sjældent med ret meget makeup, og hendes stil er simpel men flot.

MestLæste