justin bieber
Kendte

Hoppede du også på Justin Biebers vilde joke?

Af Marie Søndergaard 7. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi holdt altså lige vejret et øjeblik, da vi så Justin Bieber skrive det her.

Justin Bieber har altså ret god humor! Det har han vist med sin nye emoji-app, hvor emojierne blandt andet viser nogle af de situationer, Justin er blevet kritiseret for og gjort til grin på grund af – blandt andet det med, han ikke vil tage billeder med fans længere, og da han tissede i en spand … og nu laver han også sjov på sin Instagram!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber er deprimeret

I nat lagde han nemlig et billede op af sig selv og en virkelig nuttet baby, men det var selve teksten til billedet, der lige fik vores hjerter til at stoppe et øjeblik … før vi så læste videre. I teksten står der nemlig: ”Min datter”, og der spærrede vi altså virkelig øjnene op!

Læs også: Justin laver akavet fanjoke

Men det er så fulgt af en masse punktummer, indtil der så står: ”Jeg laver bare sjov”. Okay, så. Det havde da ellers været noget af en vild historie, hvis Justin Bieber havde en hemmelig datter! Hvor mange af jer troede lige på joken et sekund?

Herunder kan du læse nogle af grundene til, vi elsker Justin!

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Læs mere om

MestLæste