Kendte

Hør telefonfis med Harry Styles

Af Oliver Kokholm Ungermann 28. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
The 1975 har lavet telefonfis med Harry Styles, og de fik blandt andet overtalt ham til at give dem en masse penge. Hør den sjove samtale her!

Da bandet The 1975 forleden var i The Radio 1, fik de til opgave at spille "ring eller slet", og det kom der noget virkelig sjovt ud af.

Legen går ud på at køre igennem sine kontakter på telefonen, indtil en anden siger stop. Den kontakt, der er fremme, når man stopper, skal man herefter ringe til og lave telefonfis med eller slette fra sin telefon. Og den leg bliver straks langt sjovere, når både Niall Horan og Harry Styles fra One Direction står på listen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Harry Styles angrebet af bandana

Efter værten havde ringet til sin nabo, blev det bandets tur, og her ramte de Niall Horan. Han tog desværre ikke telefonen, men så er det jo godt, at Harry Styles også var en mulighed. Ham blev de enige om at ringe til for at se, om de kunne få ham til at give dem en masse penge - og det kunne de!

I opkaldet sagde de, at det var et nødstilfælde, og de stod i en telefonboks med nogle mænd, der virkede truende og derfor skulle de bruge 25.000 kroner. Harry hoppede i med begge ben og sagde, han desværre ikke var i nærheden, men han vil ringe til sin søster med det samme og få hende til at hjælpe til. Og det er selvom Harry kun har mødt dem et par gange! Hvor er det sødt af Harry, men også lidt sjovt, at han hopper på det.

Læs også: Komiker stjal Harry Styles' jakke

Hvad er det sjoveste telefonfis, du har oplevet?

HarryogNiallipoolen

Se flere billeder af Harry og Niall her!

MestLæste