Kendte

Komiker stjal Harry Styles' jakke

Af Marie Søndergaard 22. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den sjove komiker, Kathy Griffin, stjal Harry Styles’ jakke til en koncert og afslørede samtidig en lille hemmelighed om ham! Læs historien her.

Da Harry Styles var til koncert i Los Angeles i weekenden, fik han stjålet sin jakke! Heldigvis var det en ærlig sjæl, som gik til bekendelse og tweetede om sine tyvekoster.

Læs også: Kendall Jenner taler ud om Harry Styles

- Hey @harry_styles! Jeg har din Saint Laurent-jakke fra Eagles-koncerten i aftes. Du ved, hvor du kan finde mig, skrev komikeren Kathy Griffin.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da hun mødte op til Screen Actors Guild Awards afslørede Kathy, hvordan det var gået til, at hun havde fået fingrene i Harrys jakke. Og hun fortalte også, hvem Harry var sammen med til koncerten.

Læs også: Harry Styles klæder sig ud som Miley Cyrus

- Jeg sad ved siden af Harry Styles og en af de der Jenners: Francine eller Tipsy eller Hopsy? Jeg kender ikke deres navne … Han kælede med hende, og så smuttede han, og jeg tog hans jakke, sagde Kathy Griffin på den røde løber.

- Jeg stjal den og tweetede et billede den!

Harry har ikke kommenteret historien om, at han var til koncerten sammen med Kendall Jenner, som han efterhånden er blevet set sammen med en del gange, men han er glad for at have sin jakke igen.

Læs også: Harry Styles dækker tatovering

- @kathygriffin, jeg har lige fundet en Oreo i min lomme… er det din? Tak, fordi du har passet på den. XX, skrev Harry Styles på twitter.

HarryStylesogKendallJenner

MestLæste