Kendte

Har Ariana Grande og Jai Brooks været hemmeligt sammen?

Af Marie Søndergaard 5. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ariana Grande og ekskæresten Jai Brooks er blevet spottet midt i et kys, men noget tyder på, de har været hemmeligt sammen længe. Se beviserne her!

I sidste uge blev Ariana Grande og Jai Brooks set kysse backstage til iHeart Radio Music Awards, så det ser virkelig ud til, at det tidligere par er sammen igen! Og det tyder faktisk på, at de har været hemmeligt sammen et stykke tid.

Allerede i januar - kort efter at Ariana Grande og The Wanteds Nathan Sykes havde slået op - tweetede Ariana et billede fra Jais værelse, og i marts skrev de to turtelduer et tweet på næsten samme tid, der kunne tyde på, at de lige havde snakket sammen - eller i hvert fald tænkte på hinanden.

Midt om natten tweetede Jai først en masse kærligheds-smileyer, og tolv minutter efter tweetede Ariana også nogle emoticons om, at hun tænkte på en bestemt fyr, hun gerne ville kysse. Ret vildt, hvis det skulle være helt tilfældigt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sidste sommer var Ariana og Jai ellers i en sand twitter-krig, hvor Jai og hans brødre beskyldte Ariana for at være utro. Nu ser det ud til, at de har tilgivet hinanden alt, for parret så i hvert fald meget kæreste-agtige ud, da de kyssede i sidste uge.

Hvad synes I om, at Ariana og Jai er sammen igen?

ArianaGrandesfrisurer

Ariana Grande bliver for det meste set med pandehåret til siden, noget af håret sat op og resten hængende.
Ariana prøver med en sød fletning i siden.
Her hænger det meste af håret med kun en lille smule sat op.
Ariana optræder med håret hængende.
Ariana ser virkelig sød ud med hestehale!