Kendte

Ariana Grande og Jai Brooks i twitter-krig

Af Marie Søndergaard 8. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det tidligere par beskylder hinanden for de værste ting! Læs her, hvad Ariana og Jai skriver om hinanden på twitter.

Det tyder på, at der er kommet nogle ret sårede følelser i klemme efter Ariana Grande og Jai Brooks' brud i sommer. I hvert fald har de to stjerner behov for at skrive virkelig grimme ting om hinanden på deres twitter-profiler.

Læs også: Ariana Grande og Nathan Sykes er kærester

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Twitter-krigen begyndte, efter det kom frem, at Ariana Grande er blevet kærester med Nathan Sykes fra The Wanted kort tid efter, at hende og Jai Brooks fra The Janoskians gik fra hinanden. Først var det Jais brødre, Luke og Beau, der var vrede på Ariana, men nu har Jai også selv skrevet om sin ekskæreste.

- Ja, hun var utro. Ja, det er nederen. Ja, jeg blev forladt for en anden fyr, skriver Jai på sin twitter, hvor han også nævner Arianas nye kæreste.

Læs også: Jai og Luke Brooks læser hinandens tanker

- Nathan er sikkert en sej og sød fyr, men det, han gjorde, var virkelig forkert. Han blandede sig i mit liv og respekterede ikke mit forhold, hvilket betød, at jeg ikke kunne sove om natten og ikke se verden som et smukt sted. Nathan, hvis du læser det her, så husk på, at når du holder hende i hånden, så hold godt fast, for du holder hele min verden.

Læs også: One Direction er de mest magtfulde

Det ville Ariana Grande ikke finde sig i, så hun svarede hurtigt på anklagerne.

- Du sagde, at hvis jeg ikke kom tilbage til dig, ville du få mig til at se dum ud over for hele verden… jeg er ikke længere bange for dig og dine løgne, skriver Ariana på sin twitter-profil.

Puha, vi ved ikke, hvad der er op og ned mellem Ariana og Jai. Vi synes bare, det er rigtig ærgerligt, at det skulle ende sådan mellem det ellers vildt søde par!

Hvilket råd vil du give Ariana og Jai?

MestLæste