Kendte

Ariana Grande og Nathan Sykes er kærester!

Af Marie Søndergaard 25. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der har gået rygter om det længe, men nu er det officielt: Ariana og Nathan er et par!

Lige siden de indspillede sangen "Almost Is Never Enough" sammen, er der blevet snakket i krogene om, at Ariana Grande og Nathan Sykes fra The Wanted var mere end bare venner. Det var nemlig meget tydeligt i musikvideoen til sangen, at de har rigtig god kemi, og en fan af Ariana lagde for nogle uger siden et billede på twitter, hvor hun havde set dem sammen på date.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 10 facts om Nathan fra The Wanted

Ariana Grande har hele tiden sagt, at hun ville sige noget, når der var noget at sige, og det er altså nu! Nathan og Ariana blev nemlig spottet med hinanden i hånden i Disneyland, og nu har de begge skrevet om forholdet på twitter.

- Nå, jeg går ud fra, det giver sig selv nu… tak til alle for at være så søde. Jeg er virkelig glad, har Nathan Sykes skrevet efterfulgt af hashtags #butweareterrified og #pleasedontkillme #orariana.

Læs også: The Wanted - vi hjalp One Direction

Ariana Grande slog op med Jai Brooks fra The Janoskians i juli, og det er måske derfor, parret har ventet med at offentliggøre deres kærlighed.

- Vi ventede med at sige noget, fordi folk godt kan være lidt hensynsløse, men tak <3 Vi sætter pris på jeres lykke, tak for at sætte pris på vores, skriver Ariana på twitter.

Læs også: Hvordan er det at være kærester?

De andre drenge fra The Wanted er vildt glade på det nye pars vegne, og Max George har også skrevet om forholdet på twitter.

- Jeg er meget glad på dine vegne, lillebror. Hun er en skat.

Vi synes, Nathan og Ariana er et vildt sødt par! Synes I, de passer godt sammen?

Læs mere om