Du er helt sikkert allerede ivrig bruger af Facebooks Messenger-app, og vi tør godt love dig, at du kommer til at bruge den endnu mere, nu hvor der kommer en ny, megasej funktion, som du bliver glad for, når du for eksempel er på shopping: Instant video!

Læs også: Nu kan du lave gruppeopkald til veninderne i Messenger

Ja, Messenger har allerede en video-opkaldsfunktion, men det her er altså langt federe! Du kan nemlig streame videoen, MENS du chatter med en person, og videoen fylder ikke hele skærmen, så du kan sagtens chatte videre, mens du viser din veninde de to forskellige par jeans, du overvejer at købe ... Funktionen starter uden lyd, så du kan uden problemer bruge funktionen diskret - og uden at alle andre ved, hvad du laver. - Smart, hvis ham den lækre lige går forbi på skolebiblioteket, mens du chatter med din yndlingspige ...

For at få den nye funktion i brug, skal du have den nyeste version af Messenger, og så trykker du ellers bare på video-ikonet i de øverste højre hjørne, mens både du og din veninde har gang i en chat.

Læs også: Kender du det hemmelige Messenger-spil?

3 situationer, hvor du vil elske den nye funktion i Messenger:

1. Du skal have fundet en kjole til weekenden og i stedet for at sende et dårligt billede, som hun alligevel ikke kan vurdere ordentligt, streamer du hende da bare, mens I alligevel chatter.

2. Din venindes flirt cykler pludselig forbi, mens du skriver med hende. Du slipper for at skulle beskrive ALT om hans tøj i detaljer - hun kan jo bare lige selv tjekke ham ud i din instant video.

3. Du henter is til dig og din veninde, og i stedet for at sende et billede eller en laaaang besked, da hun spørger dig "Hvilke smage har de?", trykker du på knappen i højre hjørne og giver hende et nemt overblik over ismontren og alle de lækre toppings, hun kan vælge imellem.

Du bliver uden tvivl fan!

Tjek funktionen ud lige her:

Tjek 15 ting, du ikke vidste om Facebook i galleriet herunder

15 ting du ikke vidste om Facebook