messenger
Det sker

Nu kan du lave gruppe-opkald til veninderne på Messenger!

Af Marie Søndergaard 26. april 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yaaaas! Messenger blev lige så meget sejere.

Bruger du allerede rigtig meget tid på Messenger-appen, fordi du skal være i konstant kontakt med alle veninderne eller dit crush? Messenger har lige up’et sit game ret meget, for nu behøver man nemlig ikke nøjes med at skrive sammen i en gruppe – nu kan man også ringe og snakke sammen alle sammen!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kender du det hemmelige Messenger-spil?

Måske har du en gruppe, der hedder noget lignende ’Pigerne’ med dine fire bedste veninder – hvis I alle er på Messenger, kunne det da være ret fedt at høre hinandens stemmer i stedet for kun at skrive, ik’? Du skal bare gå ind på gruppen, tykke på telefonrøret i øverste højre hjørne, og så kan du vælge, hvem du vil ringe op til. Du kan vælge at ringe til helt op til 50 personer (sygt nok), og så kan I have en samtale alle sammen over Messenger – smart!

Læs også: Undgå at blive 'set' i dine FB-samtaler

Er det en funktion, I kommer til at bruge?

snapchat

Herunder kan du læse, hvordan du holder kontakten med din veninde!

Sådanholderdukontaktenmeddinveninde

Kan I ikke overskue store mobilregninger, findes der heldigvis andre metoder i dag. Skype eller FaceTime er ganske gratis at bruge, hvis I har Wi-Fi, så brug det flittigt til at have samtaler et par gange om ugen! På den måde kan I stadig være opdateret omkring hinandens hverdage, flirts og oplevelser. Yay!
Den smarte gule app er altså bare perfekt til at dele de små og sjove øjeblikke i jeres hverdag. Så føles det lige pludselig ikke som om, at hun er så langt væk, når der tikker et snap ind med et fjollet selfie.
Skal en af jer starte på en efterskole, hvor I kun kommer hjem få weekender om måneden? Hvis I er gode til at planlægge forud, kan I sørge for altid at have en aftale, så I får set hinanden. Det behøver ikke være en hel dag, I skal være sammen, men måske kan I bare mødes på en café eller til en kort shoppetur. Bare I ser hinanden!
Uanset om det er dig eller din veninde, der er af sted på en længere rejse, er postkort jeres ven! Selv om det er en smule gammeldags, er det stadig en vildt hyggelig måde at vise et billede af, hvor man er henne i verdenen, sammen med en sød håndskrevet besked.
Hvis I vil sørge for altid at være tæt på hinanden, selv om I faktisk er langt væk rent fysisk, kan I købe en fælles veninde-ting som for eksempel en halskæde. På den måde er der ingen chance for, at nogen af jer glemmer hinanden, for I vil blive mindet om jeres stærke venskab hver eneste gang, I kigger jer selv i spejlet. Og hvorfor skulle I dog også glemme hinanden? Er I gode veninder, skal I nok holde sammen lige meget hvad!

MestLæste