Kendte

Fansenes vilde støtte til Ariana Grande

Af Stine Kærsgaard 15. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
What? Se her, hvordan fansene støtter Ariana Grande efter hendes donut-slikkeri.

Vi troede lige, at hele historien om Arianas donut-slikkeri var ved at få en afslutning – især efter, at hun har været ude at undskylde episoden to gange, og det er kommet frem, at politiet ikke vil gå videre med sagen. Men nej, det ser kun ud til at blive værre og mere underligt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ariana Grande kysser med en ny fyr

Hvor nogle fans af Ariana Grande har været ret oprørte over sagen, har andre nu taget lidt mere ”alternative” metoder i brug for at vise deres støtte til sangerinden.

Hashtagget #WeForgiveYouAriana begyndte at florere for et par dage siden, men nogle fans har taget skridtet videre og er begyndt at dele billeder af dem selv slikke på både fake og ægte donuts på de sociale medier.

Læs også: Test: Hvor meget ved du om Ariana Grande?

Selv om man gerne vil støtte sit idol, synes vi altså, at det er en lidt bizar måde at vise det på. Donuts skal spises – ikke slikkes på!

Se nogle af fanbillederne her:

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Her er nogle apps til din indre fangirl:

Appstildinindrefangirl

Vil du gerne se, hvordan dit barn kommer til at se ud, hvis dig og dit idol mikser gener? Det kan du finde ud af med FaceFusion! Prøv dig frem, og se, hvem af drengene fra 5 Seconds of Summer, du skal satse på, hvis du vil have nogle seriøst nuttede børn.
Den her app fungerer bedst, hvis du er i England eller USA. Med den kan du nemlig nemt se, hvilken celeb der er tættest på dig geografisk set. Når folk spotter en stjerne, sender de en notifikation til app’en, som så fortæller det videre til alle dem i nærheden, der har app’en. Smart, når du er i London, og du kan se, at Harry Styles er på en Starbucks lige om hjørnet.
Uanset om du fangirler over ”Pretty Little Liars”, 5 Seconds of Summer eller noget helt andet, så er der en Fancrowd app, der passer til dig! App’en samler alle nyheder og alle fan-communities inden for det, du fangirler over, så du aldrig går glip af noget vigtigt.
Vi har brugt Harry Styles som eksempel her, men der findes en ”1D: My BFF”-app til hver af drengene fra One Direction. Så hvis du aldrig har fået taget et selfie med en af drengene, har du chancen nu.
Hvis du endnu ikke har Tumblr, så er det på tide! Det er nemlig den ultimative app for alle fangirls.

Læs mere om

MestLæste