Kendte

Ariana Grande forklarer dårlig opførsel

Af Stine Kærsgaard 9. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs her, hvad Ariana Grande har at sige om hendes dårlige opførsel i donut-shoppen, som hun er blevet meldt til politiet for.

Det er lige kommet frem, at Ariana Grande flirter rundt med Ricky Alvarez, som er en af hendes scenedansere. Dette blev afsløret, da deres kysseri blev fanget på et videokamera i en donut-shop og herefter blev delt overalt på internettet.

Da fans var kommet sig over nyheden om, at sangerinden kysser på en ny fyr, blev fokus dog hurtigt flyttet hen på Arianas opførsel inde i donut-shoppen, og det er egentlig klart nok, for den var totalt uacceptabel! Faktisk har butiksejeren meldt hende til politiet, der nu er ved at undersøge sagen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ariana Grandes hår-mareridt

Udover at slikke på donuts var Ariana nemlig også meget ubehøvlet over for ekspedienten, der kom med donuts, da hun udbrød til hende:

- Hvad er det? Jeg hader Amerika. Jeg hader amerikanere.

Ikke supersmart sagt, Ariana! Og det er den udtalelse, som hun nu prøver at forklare sig ud af med en undskyldning til BuzzFeed:

- Jeg er EKSTREMT stolt af at være amerikaner, og jeg vil altid lade det være klart, at jeg elsker mit land. Hvad jeg sagde i et privat øjeblik med min ven, som købte de donuts, var taget ud af en kontekst, og jeg er ked af, at jeg ikke var mere omhyggelig med mit ordvalg.

Og her tilføjer Ariana så, at hendes frustration stammer fra hendes bekymring omkring Amerikas usunde spisevaner, da landet ligger øverst på listen over de lande i verden med flest overvægtige børn. Og derfor mener hun, at amerikanerne bør være mere bevidste om, hvad de spiser.

Læs også: Ariana Grande har set dæmoner

Hun slutter af med at sige, at hendes opførsel dog ikke er acceptabel. Hmm… Så Ariana slikkede på de der donuts, så ingen andre kunne spise dem?!!

Vi er lidt forvirrede, men glade for, at Ariana undskylder sin udtalelse omkring, at hun hader amerikanere. Vi synes dog, at Ariana også burde have sagt undskyld for donut-slikkeriet…

Se Ariana Grandes vilde forvandling i galleriet her:

SeArianaGrandesvildeforvandling

Læs mere om

MestLæste