selena gomez
Kendte

Er Selena Gomez tilbage i rehab?

Af Marie Søndergaard 30. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det tyder på, at Selena Gomez har taget en stor beslutning for at få det bedre!

Vi blev rigtig kede af det, da Selena Gomez for en måned siden aflyste resten af sin tour, for vi havde glædet os til at opleve hende i København. Men der var en rigtig god grund til det, for Selena lider nemlig af sygdommen lupus, der har resulteret i, at hun har fået angst og er blevet deprimeret, og derfor kan vi virkelig godt forstå, at hun blev nødt til at aflyse sine koncerter for at få det bedre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Selena taler ud om rehab

Det tyder nu på, at hun har taget endnu en stor beslutning for at blive rask igen. Selena har ikke lagt noget på Instagram i seks uger, og nu har kilder fortalt Radar Online, at det er fordi, hun er tjekket en på en rehab-klinik, ligesom hun også gjorde for to og et halvt år siden. Denne gang skal hun angiveligt være der i 60 dage.

Læs også: Selena har fået kemoterapi

Det er ikke på grund af misbrug, for rehab dækker også over hjælp til at komme oven på igen, efter man har været langt nede i et hul. Da Selena sidst var i rehab, fortalte hun, at hun havde glemt, hvem hun selv var, og måske er det noget af det, der også er sket denne gang. Vi ønsker i hvert fald Selena alt det bedste!

Læs mere om