Kendte

Selena Gomez taler ud om rehab

Af Marie Søndergaard 27. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det var helt vildt rørende, da Selena Gomez til et event talte om grunden til, hun har været i rehab. Se Selenas smukke tale her!

For første gang har Selena Gomez valgt at tale ud om de to uger, hun var indlagt i januar for følelsesmæssige problemer. Det gjorde hun til et stort event, der handler om at styrke ungdommen ved at inspirere hinanden.

Læs også: Selena Gomez har været i rehab

Og det var netop det at inspirere, Selena gerne ville, da hun fortalte om alle de folk, der har presset hende til at se ud på en bestemt måde, sige bestemte ting og opføre sig, som de ville have det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Selena Gomez forlod rehab for tidligt

- Indtil for nyligt lod jeg dem presse mig. Jeg glemte, hvem jeg var. Jeg lyttede for meget til, hvad andre folk mente, og jeg prøvede at ændre mig, for så troede jeg, at andre ville acceptere mig. Men jeg indså, at jeg ikke kan være andre end mig selv, siger Selena Gomez i sin tale med grådkvalt stemme.

Læs også: Selena Gomez takker sine fans efter rehab

Det var indlæggelsen på en klinik, der hjalp Selena med at finde sig selv igen, og til sidst i talen, husker hun alle på, at man skal huske at tro på sig selv.

- Jeg vil gerne inspirere jer til at stole på jer selv, at elske og at blive elsket, siger Selena Gomez.

Se Selenas rørende tale her:

Hvor er det flot, hun kan snakke sådan om rehab. Vi fik godt nok en klump i halsen! Hvad synes du om Selenas tale?

Læs mere om

MestLæste