Kendte

Selena Gomez forlod rehab for tidligt

Af Marie Søndergaard 7. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det var faktisk meningen, at Selena Gomez skulle være indlagt i rehab i meget længere tid. Læs historien her!

Da Selena Gomez frivilligt lod sig indlægge i rehab for at få hjælp til sine følelsesmæssige problemer, indskrev hun sig på klinikken i seks uger. Men allerede efter to uger, valgte hun at forlade rehab.

Læs også: Selena Gomez har været i rehab

Klinikken giver nemlig de indlagte lov til at forlade stedet i 72 timer, og den mulighed tog Selena Gomez brug af, fordi hun gerne ville med til 2014 Sundance Film Festival - hun valgte bare ikke at komme tilbage til klinikken efter festivalen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Hun følte, at hun havde fået den tid væk fra LA, som hun havde brug for, og var klar til at tage tilbage til LA efter Sundance, fortæller en kilde til E! News.

Læs også: Demi Lovatos søde ord til Selena Gomez

Selena Gomez følte sig nemlig meget stærkere allerede efter de to uger på klinikken, og heldigvis har hun også en meget støttende familie og nogle virkelig gode veninder, som kan hjælpe hende med at få det bedre.

- Hun er fantastisk. Jeg elsker hende, har Demi Lovato sagt om Selena.

Læs også: Har Ariana Grande disset Selena Gomez?

Selena er selv klar over, at der godt kan komme nogle nedture i livet. I et interview, hun lavede for nogle måneder siden, talte hun nemlig om det med nogle gange at føle sig lidt svag.

- Nogle gange vil der være tidpunkter, hvor man føler sig svag, men det skal være med til at give dig mod. De tidspunkter skal skubbe og motivere dig. Jeg forsøger altid at kigge mig selv i spejlet og se på de ting, jeg gør, og de beslutninger, jeg tager, sagde Selena Gomez til Seventeen Magazine.

Læs også: Justin Bieber: - Jeg elsker stadig Selena Gomez

Vi synes, det var en vildt sej beslutning af Selena at søge hjælp for sine problemer!

SelenaGomezmedveninder

MestLæste