Vi har ingen anelse om, hvad der foregår her! James McVey fra bandet The Vamps og skuespilleren Sophie Turner, som spiller med i "Game of Thrones", virkede ellers som sådan et sødt par, men det har ændret sig fuldstændigt, og nu sviner de hinanden til på twitter.

Læs også: Jennifer Lawrences' stalker anholdt

For en uge siden opstod rygterne om, at de datede, men pludselig begyndte Sophie at beskylde James for, at han var en stalker. Se nogle af deres vilde tweets herunder:Da Sophie skrev undskyld til sine følgere på twitter, fordi hun ikke havde et særlig interessant twitter-liv, skrev James:
- Vil du også undskylde for, hvor uinteressant dit virkelige liv er?

Læs også: Do's & Dont's når du stalker på de sociale medierDet ville Sophie ikke finde sig i, så hun svarede med at beskylde James for at stalke hende.
- Wow, hårde ord. P.S. vil du godt lade være med at skrive til mig. Det begynder at blive skummelt. Jeg er ked af det, men jeg er ikke interesseret, skrev Sophie.


Det blev James virkelig vred over og lagde et billede på twitter, hvor han spurgte hende, om hun bare havde spillet skuespil på billedet.

Læs også: Miley Cyrus og Demi Lovato er uvenner


Så beskyldte Sophie ham for at photoshoppe billedet og bad ham om at stoppe, fordi hun virkelig blev skræmt, og James var sur, fordi hun havde fået ham til at se "Game of Thrones".

Læs også: Louis Tomlinson og Liam Payne var uvennerTil sidst svinede Sophie James' evner på en guitar, og James skrev, at han synes, Sophie skal finde sammen med den kæmpe mand Hodor i "Game of Thrones".


Hvad tror I, der er op og ned i sagen?

Stjernernes vildeste twitter-fights