Kendte

Ellie Goulding: - Jeg drak for meget

Af Marie Søndergaard 14. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den smukke sangerinde har været gennem en rigtig hård tid. Se her, hvem der reddede hende.

For to år siden havde sangerinden Ellie Goulding det virkelig svært. Hun levede under et kæmpe pres, der blandt andet resulterede i, at hun drak alt for meget alkohol i den periode.

Læs også: Ellie forklarer trekantsdrama

- Jeg var gennem en periode på min tour, hvor jeg havde det svært med ikke at være hjemme, og det var faktisk hårdt at ligge nummer et på hitlisterne. Jeg kunne ikke overskue noget. Jeg drak for meget, og jeg var ikke mig selv, fortæller Ellie Goulding i et interview med Refinery29.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men heldigvis kom der en person ind i hendes liv, som var med til at få glæden tilbage. Hun blev nemlig kærester med Dougie Poynter fra McBusted, og han har hjulpet hende virkelig meget. Når Ellie i dag ser tilbage på tiden før Dougie, indser hun, at det var tæt på at gå helt galt.

Læs også: Daniel Radcliffe afhængig af alkohol

- Det er først, når man kommer ud på den anden side, at man indser, man havde problemer. Nu, hvor jeg har det godt, er det bare så meget klarere for mig, hvor tæt jeg var på at miste alt, forklarer Ellie.

Hvor er det godt, at Ellie har fået det bedre!

I galleriet herunder kan du læser om andre stjerner, som har haft det svært!

Stjernerderharhaftdetsvært

”Harry Potter”-stjernen Daniel Radcliffe blev verdenskendt som meget ung, og det var et pres, han desværre ikke kunne stå for. Han blev afhængig af alkohol og mødte flere gange op under optagelserne til de magiske film i en meget beruset tilstand. I 2010 kom han heldigvis ud af det!
Seje Demi blev mobbet, da hun var yngre, og det gav hende bulimi. Men hun har kæmpet så hårdt og flot, og nu er hun endelig ude på den anden side af kampen med sin vægt og depression. Så sejt!
Justin er heldigvis kommet igennem den hårde tid, hvor han blandt andet var i fængsel og blev idømt til flere kurser, hvor han skulle lære at styre sit temperament. Vi er så glade for, at det går SÅ godt med ham nu!
Det kom frem i 2013, at Zac Efron to gange havde været i afvænning, og i sommers gik han stadig i terapi.
Rihanna har haft en rigtig svær barndom med en far, som var narkoman.
Taylor vælter sig i supergode veninder nu, men sådan har det ikke altid været. Hun var nemlig meget alene som barn, og fik sin første veninde som 15-årig.
Amanda kæmper desværre stadig med sine problemer, der blandt andet har medført flere gange på afvænning og et par anholdelser. For nogle måneder tilbage blev hun endda smidt ud af sine forældres hus og endte med at sove i et indkøbscenter. Vi håber det bedste for hende!
For kort tid siden åbnede Disney-stjernen op og fortalte, at hun for et par år tilbage var i et voldeligt venskab, som hun heldigvis er kommet ud af nu.
Intet mindre end tre gange har Vanessa Hudgens fået stjålet billeder, hvor hun ikke har tøj på, fra sin computer og telefon, som er blevet delt på internettet – og hun har ikke lagt skjul på, at det virkelig har været svært at tackle.
Søde Lea Michele fra ”Glee” gik igennem en virkelig svær tid, da hendes kæreste og medskuespiller Cory Monteith døde af en overdosis.

Læs mere om

MestLæste